Active Beauty
Mindent a szempilla liftingről

A hosszantartó pillák titka

Mindent a szempilla liftingről

Ívelt és telt szempillák műszempilla, göndörítő vagy spirál nélkül? Erre képes a szempilla lifting! Alig egy órába telik ez a csoda kezelés, a hatás viszont hosszútávú.

Az eljárás során nem használnak műszempillát, csak a saját természetes pillákkal dolgoznak. A folyamat tulajdonképpen ugyanolyan, mint amikor hajunkat göndörítjük tartósan. A trükk három különböző szer bevetésében rejlik, amelyekkel kezelik és fomrázzák a szempillákat. A kezelés már elég sok kozmetikában elérhető, szempillaemelés vagy szempilla lifting néven találhatjuk meg a szolgáltatást.

Ha még kételkednél az eljárás hatásosságában, összeszedtük most a leggyakoribb kérdéseket, hogy hogyan lehetséges tökéletesen ívelt szempillákat kapni segítségével.

SZÉPSÉGTIPPEK A NAGYVILÁGBÓL

5 GYAKORI KÉRDÉS A SZEMPILLA LIFTINGRŐL

  1. Mi történik pontosan az eljárás során?

Az egyenes vagy még nem teljesen kinőtt szempilla szálak megemelkednek, ezáltal dúsabbnak és hosszabbnak tűnnek. A pillákat szilikon párnákra ragasztják, és különféle anyagok segítségével „megemelik”.

 

  1. Hogyan lesz a hatás hosszútávú?

Három különböző krémet használnak a formázásra. Az első lépésben a pillákat egy krém segítségével felsimítják a szemhéjra helyezett szilikon párnára. A második krém egy ápoló, mely erősíti a már begöndörített pillák tartását. Az utolsó lépésben jön a keratin krém, mely szintén az ápolásról gondoskodik.

  1. Hosszabb is lesz így a szempilla?

A szempillák megemelésével a tövükben görbület jön létre, ami így vizuálisan meghosszabbítja azokat. Valójában azonban a szempilla vége egy hullámalakot felvéve görbül, így veszít a hosszából.

Van már olyan változata is az eljárásnak, amikor műszempillát is ragasztanak a természetesre, így az nem csak göndörebb, de hosszabb is lehet.

GYÚRJUNK SZEMPILLÁRA

  1. Mennyire tartós a szempilla lifting?

A hatás hosszú ideig megmarad, körülbelül 4-6 héten keresztül íveltek lesznek a pilláink.

  1. Kinek nem ajánlott?

Azoknak, akiknek nagyon érzékeny a szemük, valamilyen szembetegségben vagy allergiában szenvednek, nem ajánlott a szempilla lifting. A kezelés csak a természetes szempillákon alkalmazható, ezért az is fontos, hogy azok erős és jó állapotban legyenek.