Menü

Last minute Valentin-napi programötletek

Mit csináljunk február 14-én

Home » Szabadidő » Last minute Valentin-napi programötletek - 01.2017

A szürke hétköznapokban szinte automatikusan végezzük a temérdek munkánkat, amikor egyszer csak eszünkbe jut: mindjárt itt a Valentin-nap! Na de mivel lepjük meg életünk szerelmét? Ha a kézügyességünkre inkább nem hagyatkoznánk, és a tárgyi ajándékokat meghagynánk más alkalomra, akkor nézzük végig az alábbi programötleteket – így legalább a Valentin-nap tényleg arról fog szólni, hogy együtt vagyunk azzal, akit szeretünk. Csak annyit kell tennünk, hogy a kiválasztott opciót még most megrendeljük/lefoglaljuk, és szabaddá tesszük magunkat (és persze párunkat) február 14-én estére!

 

Páros testkezelés egy day spa-ban

Sok szálloda kínál Valentin-napi csomagot, ám ha nincs lehetőségünk egy teljes hétvégére kiszakadni a mindennapokból, akkor nézzünk körül a day spa-k ajánlatai között (például itt). Több masszázsszalon kínál kifejezetten páros testkezeléseket, amelyek például frissítő testradírt, lazító fürdőt és kényeztető masszázst tartalmaznak. Az együtt töltött idő, a lelket és a testet egyaránt feltöltő kezelés, a relaxációs zene és a finom illatok garantáltan romantikus kikapcsolódást nyújtanak!

 

Romantikus vacsora a Dunán

Valentin-napi vacsora szinte bármelyik étteremben foglalható, ennél valami extrább kell! Mondjuk egy Valentin-napi hajós városnézés élő zenével és svédasztalos vacsorával – ez már elég különleges. A program egy köszöntő itallal kezdődik, majd a büféasztalon különféle ínyencségek várnak ránk, s a miközben kellemes zene szól, a kivilágított Budapest mesés látványa tárul elénk. Kell ennél romantikusabb?

 

Az év legszexibb mozija

Ahogy 2015-ben, úgy idén is Valentin-nap környékén kerül a mozikba az Ötven-trilógia folytatása. A bestseller könyv alapján készült A sötét ötven árnyalatának szintén Anastasia Steele (Dakota Johnson) és Christian Grey (Jamie Dornan) a főszereplője. A második részben Christian megpróbálja visszacsábítani Anát, ám a férfi múltjából sötét titkokra derül fény. Hogy a hódítás ezek ellenére sikeres lesz-e, azt nem áruljuk el, de egy biztos: erotikától túlfűtött jelenetekből nem lesz hiány. Érdemes előre jegyet foglalni, ugyanis hatalmas érdeklődés kíséri a mozifilmet!

Közösen a konyhában

Nem feltétlenül kell étterembe menni Valentin-napkor, február 14-én a szerelmünkkel együtt is készíthetünk egy ínycsiklandó menüsort, amelyet aztán az otthon melegében, gyertyafényben elfogyasztunk. Hogy a bevásárlással és az előkészületekkel ne kelljen túl sokat foglalkozni, rendeljünk KitchenBox-ot, amely tartalamazza az adott fogás minden hozzávalóját – ráadásul kimérve! A receptkártyákat követve könnyedén elkészíthetjük az ételeket, így több időnk marad egymásra.

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk