Active Beauty
Melyik kutyafajta illik hozzám?

Az egyes csillagjegyekhez illő kutyafajták

Melyik kutyafajta illik hozzám?

Szerelemben, pénzügyekben és karrierkérdésekben is hallhatunk a csillagokra. Az asztrológia pedig arra is választ adhat, hogy melyik kutyafajta az, amelyik leginkább illik hozzánk.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Kosok lelkesek és optimisták, ugyanakkor híresek hangulatingadozásaikról és türelmetlenségükről. Jól illenek hozzájuk a schnautzerek, akik játékosak, energikusak és rendkívül jó a temperamentumuk.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Annak ellenére, hogy a Bikák alapvetően megbízhatóak és dolgosak, néha hajlamosak ellustulni – főleg, ha nem érzik magunkat kellőképp motiváltnak. Tökéletes társukká válhatnak a bernáthegyik, akik munkakutyák ugyan, de imádnak gazdájuk mellett heverészni.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Az Ikrek jegy szülöttei imádnak társasági életet élni, lételemük a nyüzsgés és a változatosság. Éppen ezért valódi lelkitársukká válhatnak a labrador vagy a golden retriverek, akik mindig kaphatók a mókára és rendkívül igénylik az ember közelségét.

MIT TEGYÜNK, HA ROSSZ A KUTYÁNK LEHELETE?

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Rákok számára olyan érzékeny és hűséges kutyafajta való, mint a csivava vagy a pomerániai törpespicc. Mindkét kutyus azért ideális különösen, mert apró méretüknél fogva mindenhová elkísérhetik a gazdit – a Rákok pedig akkor érzik jól magukat, ha közel lehetnek szeretteikhez.

Oroszlán (07. 23. – 08. 23.)

Az Oroszlánok magabiztosak, lelkesek és imádnak irányítani. Tökéletes társaik a rottweilerek, akik akkor érzik jól magukat, ha ellátják őket feladatokkal. Mivel domináns ebek, határozott gazdira van szükségük – az Oroszlán pedig született vezető.

Szűz (08. 21. – 09. 23.)

A Szüzek függetlenek és inkább az eszükre hallgatnak, mintsem a szívükre. Éppen ezért olyan kutyus lehet az ideális társuk, aki szintén szereti, ha néha-néha egyedül lehet. Az angol vérebek pont ilyenek!

Mérleg (09. 24. – 10. 23.)

Ha választani kell, hogy egyedül vagy társaságban, akkor a Mérlegek nagy valószínűséggel az utóbbi mellett döntenek. Sőt, szinte mindig kell, hogy legyen körülöttük valaki – így remek kapcsolatuk alakulhat ki az ír szetterekkel, akik mindig kaphatók egy kis szórakozásra.

Skorpió (10. 24. – 11. 22.)

A Skorpiók szenvedélyesek és makacsok, akárcsak a Jack Russel terrierek: ha egyszer a megkaparintanak egy játékot, jó darabig nem engedik el. Erről a kutyafajtáról ugyanakkor elmondható az is, hogy tagjai rendkívül energikusak és intelligensek. Az ilyen komplex személyiséget csak egy hasonszőrű tudja megérteni.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Nyilasok imádják az új dolgokat és az új kalandokat, akárcsak az agarak. Bár ez a kutyafajta alapvetően nyugodt és szabályszerető, leginkább akkor boldog, ha szabadon futhat – póráz nélkül. A 12 csillagjegy közül a Nyilas érti ezt meg leginkább.

SUPERFOODOK KUTYÁKNAK

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A Bakok nagyon ambiciózusak és családcentrikusak, ugyanakkor elég keményfejűek is tudnak lenni. A hűséges és okos boxerek alkalmankénti makacssága pedig talán megtanítja őket is arra, hogy nem kell minden elképzeléshez görcsösen ragaszkodni.

Vízöntő (01. 21. – 02. 19.)

Bár a Vízöntők néha ridegnek és érzelemmentesnek tűnhetnek, ha jobban megismerjük őket, minden bizonnyal pozitívan csalódunk bennük. Hasonlóan van ez a whippetekkel is, akik nehezen barátkoznak, ám ha megkedvelnek valakit, akkor azt önzetlenül szolgálják.

Halak (02. 20. – 03. 20.)

A Halak csillagjegyűek mind a 12 jegy közül a legérzékenyebbek, abszolút a szívük vezérli őket. Jól kiegészítik őket a mopszok, akik rengeteg szeretetet tudnak adni, de mivel szintén nagyon szenzitívek, rengeteg szeretetre vágynak ők maguk is.

Mentés

Mentés