Menü

Egy ősrégi darab: a kardigán

Így hordjuk divatosan

Home » Szépség » Divat » Egy ősrégi darab: a kardigán - 10.2019

A hideg idő beköszöntével ismét előkerülnek a meleg kardigánok, melyek azonban könnyedén nagymamás hatást kelthetnek, kivéve, ha megfogadjuk az alábbi stílustippeket.

  1. Izgalmas részletek

A mindennapos, egyszerű szettek könnyen tűnhetnek unalmasnak, főleg, ha egy klasszikus stílusú kardigánt veszünk fel hozzájuk. Ha ezt el szeretnénk kerülni, akkor olyan kardigánt válasszunk, amiben van valami plusz. Ez lehet hímzés, kontrasztos varrás vagy színes szegély. Ezeknek köszönhetően sokkal izgalmasabb lesz szettünk összhatása.

Ha unalmasnak tartjuk a klasszikus kardigánokat, akkor használjunk színes szegéllyel vagy hímzéssel ellátott darabokat.

 

  1. Harmonikus színek

Fantasztikus hatást érhetünk el, ha szettünk minden egyes darabja harmonizál egymással. Ez jelenthet ugyanolyan anyagú ruhadarabokat,vagy egy színcsaládba tartozó árnyalatokat. Vegyük fel kedvenc kardigánunkat, és az összes többi ruhadarabunk a kardigán színének különböző árnyalataiban pompázzon. Így lesz teljes a harmónia.

Azonos színcsaládba tartozó ruhadarabokat összeválogatva elegáns és stílusos lehet megjelenésünk.

 

5 ÉRV, AMIÉRT A BALLONKABÁT SOSEM MEGY KI A DIVATBÓL

  1. Színes kardigán és metálos árnyalatok

A nagyon színes, mintás kardigánok esetében rendkívül fontos, hogy a szettünk többi darabja visszafogott legyen, ellenkező esetben könnyedén úgy nézhetünk ki, mint egy bohóc. Az alsóruházat legyen visszafogott, és a színe köszönjön vissza a kardigán árnyalataiban. Annak érdekében, hogy a szettünk ne azt a hatást keltse, mintha felül bohócnak, alul pedig bankárnak öltöztünk volna, használjunk metálos árnyalatokat. Az ezüst, az arany és a bronz mind nagyon nyugodt és modern színek, melyek fantasztikusan mutatnak színes ruhadarabokkal.

A színes kardigánok tökéletesen kombinálhatók metálos árnyalatokkal.

 

6 ELŐNYÖS DIVATTIPP ALACSONY HÖLGYEKNEK

  1. Kardigán a blézeren

Elsőre biztos, hogy furcsán hangzik, hogy a blézerünkre vegyük fel a kardigánt, pedig tényleg nagyon jól néz ki. Továbbá rendkívüli módon ki tudjuk vele hangsúlyozni a kardigánunkat.

A blézeren hordott kardigán rendkívül jól mutat, ráadásul igazi trendnek számít.

 

  1. Klasszikus kardigán színes szetthez

Egy leopárdmintás nadrág, egy mustársárga blúz és egy nagyon hangsúlyos nyaklánc… Ezt elolvasva nem igazán gondoljuk, hogy még szükséges lenne bármire ehhez a szetthez. Pedig igenis van, méghozzá egy visszafogott kardigánra. Ilyen különleges összeállításhoz mindig egy visszafogott színű darabot párosítsunk.

A színes szetthez érdemes egyszerűbb, klasszikus kardigánt választani, hogy megjelenésünk igazán stílusos legyen.
Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk