Menü

8 jel, ami egyértelműen mutatja: nincs tovább

Ha vége, hát vége

Home » Életmód » Párkapcsolat » 8 jel, ami egyértelműen mutatja: nincs tovább - 10.2019

Nehezünkre esik belátni, ha a kapcsolatunk a végét járja. Pedig vannak dolgok, melyek egyértelműen mutatják, ha már nagy a baj. Lássuk, hogy melyek azok a jelek, amiket komolyan kell vennünk.

  1. Minden idegesít a másikban

A nevetése, a hangja, a járása – teljesen mindegy, hogy mit csinál a párunk, egyszerűen megőrülünk tőle, és alig bírunk a közelében maradni? Akkor nagy eséllyel jobban tesszük, ha inkább továbblépünk.

  1. Szeretünk nélküle lenni

Az teljesen normális, ha néha szeretünk egyedül lenni, amikor csak magunkkal foglalkozhatunk, és azt csinálhatunk, amihez épp kedvünk van. Ha azonban ez egyre gyakrabban fordul elő, sőt mi több, alig bírjuk kivárni, hogy a párunk elmenjen otthonról, esetleg nem bánjuk, ha lemondja a közös programot, akkor valószínűleg már nem vele szeretnénk leélni az életünket.

  1. Nem akarunk szeretkezni

Egy kapcsolat elején a legtöbb szerelmes nem bír a másik nélkül meglenni, és alig jutnak ki a hálószobából. Egy idő után ez megváltozik, ami egy teljesen normális jelenség. Ha azonban már egyáltalán nem vágyunk a szexre és partnerünk érintésére, akkor komoly probléma lehet a háttérben.

  1. Nem érdekel, ha megcsal

A párunk egyfolytában megnéz más nőket/férfiakat, de ez egyáltalán nem bánt minket? Sőt mi több, az sem érdekelne, ha lefeküdne az illetővel? Ilyen esetben jobban tennénk, ha leülnénk vele egy komoly beszélgetésre, ugyanis az érdektelenség ugyanolyan rossz egy kapcsolatra nézve, mint a túlzott féltékenység.

8 APRÓSÁG A BOLDOGABB HÁZASSÁGÉRT

  1. Mindennap veszekedünk

Természetesen minden kapcsolatban vannak viták, de nem mindegy, milyen gyakran. Amennyiben nem telik el úgy nap, hogy ne kapnánk össze valamin, mindemellett alig kommunikálunk, így a megbocsátás is elmarad, akkor érdemes alaposan átgondolunk a közös jövőt.

  1. Szünetet tartunk

Amikor nem működik egy kapcsolat, akkor gyakran utolsó megoldásként a szünet jön szóba. De valójában így kezdődik egy szerelem vége.

ÍGY TEGYÜK TÚL MAGUNKAT HAMAR A VÁLÁSON

  1. Próbál megváltoztatni

„Nem tudnál picit lazább lenni? Olyan karót nyelt vagy.” A partner piszkálása az ilyen és ehhez hasonló megjegyzésekkel sokszor már azt jelzik, hogy nem vagyunk megelégedve a vele, és próbáljuk megváltoztatni, ami igazából arra utalhat, hogy már nem túl erősek az érzelmeink iránta.

  1. Nélküle tervezed a jövőt

Ha az öt éves terveink közt egyáltalán nem szerepel a másik, illetve nem játszik szerepet a döntéseinkben, akkor az érzelmeinknek búcsút intettünk, így feltehetőleg már nem választ el sok minket a szakítástól sem.

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk