Menü

2018-as júniusi horoszkóp

Mit ígérnek a csillagok erre a hónapra?

Home » Életmód » 2018-as júniusi horoszkóp - 06.2018

Horoszkóp 2018 júniusára

 

Ikrek, 05.21. – 06.21.

Zwillinge

Vágyik a napsütésre és a homokos tengerpartra, de a lustálkodáshoz nincs kedve. Mit szólna egy sportos vagy táncos nyaraláshoz délen? Vagy egy újféle workouthoz: az olefit ötvözi a fitnesz és a flamenc tánc elemeit; a mozgás a tradicionális ritmusokat követi. A koncepció egy nemzetközileg is elismert spanyol táncospártól származik.

Rák, 06.22. – 07.22.

Krebs

Semmi jó nem történik Önnel? Ez nem igaz! Június 5-e után pozitív változás van kilátásban. És próbáljon ki egy új edzésformát is: a tweXout a twerkingen alapszik – a táncstíluson, mely a körkörös és pattogó csípőmozdulatokról szól. Ez a fenéken kívül a lábakat is formába hozza – és nem csak nőknek való!

Oroszlán, 07.23. – 08.23.

löwe

Mindent a maga idejében? Inkább mindent az Ön idejében! Diktálja Ön az ütemet ahelyett, hogy hagyja, mások osszák be az Ön idejét. Kezdje mondjuk a reggelivel – a breakfast all day (reggeli bármikor a nap folyamán) most igen trendi. Sok városi kávézóban a nap bármely szakában szervíroznak reggelit. Ideális helyszíne a nyugodt hangulatú meetingeknek.

Szűz, 08.24. – 09.22.

Jungfrau

Maradjon fair még akkor is, ha mások nem tartják magukat a játékszabályokhoz. Az Ön lelkiismerete legyen tiszta. Az ehhez illő játékszer egy trendgyanús fair trade termék: a PocketDisc színes pamutfrizbijeit guatemalai nők horgolják, és könnyen összehajthatók – bármikor edzhetünk velük egy kicsit.

 

Mérleg, 09.23. – 10.23.

Waage

Miért kellene a jó dolgokat véka alá rejteni? Semmi oka rá, sőt! A szerénység erény, de most inkább mutassa meg, mit tett le az asztalra! Nyitott lesz rá a környezete. Június 10-e körül vonja magára fontos emberek figyelmét. És az utcán is ügyeljen a láthatóságra: a Lumos új sisakjai az autókéhoz hasonló fényeket bocsátanak ki.

Skorpió, 10.24. – 11.22.

skorpion

Őrizze meg a nyugalmát – így szól a hónap mottója. Ne hagyja, hogy kollégái vagy partnere nyomás alá helyezze, mert elhamarkodott döntéseket hozhat. Lassítson – például a sifon anyagból készült zsonglőrkendőkkel. Nem repülnek olyan gyorsan, mint a labdák, ezért kezdők is könnyedén gyakorolhatnak velük.

Nyilas, 11.23. – 12.21.

schütze

Sok erőre és időre lesz most szüksége, hogy a munkahelyén a vízfelszínen tudjon maradni. Jóllehet kedvese megérti, mégis szomorú, hogy alig látja Önt. Szervezzenek több közös programot. Vagy sportoljanak együtt. Tipp: spóroljon időt, és eddzen otthon – például az innovatív jógaboardokon, melyeken úgy érezheti magát, akár egy igazi szörfdeszkán.

Bak, 12.22. – 01.20.

steibnbock

Ebben a hónapban legyen Önnél a labda. Szerezzen folyamatos hozzáférést a legfontosabb információkhoz, létesítsen új kapcsolatokat, és tegyen szert egy trendi strandjátékra, a Simba Ballero szettjére. Ennél a játéknál az egyik kosárból a másikba kell dobálni a labdát úgy, hogy az közben ne essen le. Remekül edzi a felsőkart.

Vízöntő, 01.21. – 02.19.

wassermann

Harcias kedvében találja Önt a nyárelő. Az erősebb ellenfelek felbukkanásában kihívást lát – ideális esetben ugyanígy áll a sporthoz is: az IFAA TosoX workout a tradicionális ázsiai harcművészetet és a modern kardió-, ill. funkcionális tréningelemeket ötvözi. A színes övek a résztvevők tudásának szintjét jelzik.

Halak, 02.20. – 03.20.

fische

Önt most a változatosság motiválja. Úgy a munkában, mint a szerelemben – valamint a táplálkozás terén is. Kóstolja meg egyszer a jamgyökeret. Ez az édeskés gumó kalória- és zsírszegény, viszonylag alacsony szénhidráttartalmú, javítja a memóriát, és támogatja a szervezet sejtmegújító képességét.

Kos, 03.21. – 04.20.

widder

Egy szakmai projekt mellékszereplőjeként kezdi, hamarosan viszont annak sztárjává lép elő. A magánéletében se egyszerű már kiigazodni Önön. Valamint az étrendje is megváltozik. Az étkezési tanácsadók szerint most a zöldség veszi át a főszerepet, köretként pedig húst fogyasztunk majd. Ezt a trendet nyugodt szívvel követheti.

Bika, 04.21. – 05.20.

Stier

Elege van abból, hogy mindig minden munkát egyedül kell elvégeznie? Ahelyett, hogy állandóan arról panaszkodik, milyen stresszes az élete, tanulja meg inkább, hogy kell delegálni a feladatokat. És talán még a futóedzéseihez is kap egy kis segítséget: az új robot edző, Rufus készségesen cipeli Ön után a vizes flaskát, a mobiltelefonját stb.

Holdnaptár-tippek:

  • Ha szőrtelenítésre készül, azt június első két hetében tegye: így a szőrszálak lassabban fognak újra kinőni.
  • A június 14. és 27. között felkent arcpakolások különösen hatásosak lesznek: a tápanyagokat jobban fel tudja majd venni a bőre.
  • A június 16. és 19. közötti időszak kedvez a hajvágásnak, a hajszín pedig 20. és 22. között sikerül a legjobban.
Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk