Menü

Híres apukák, akikért mindenki rajong

Igazi szuperpapák

Home » Család » Inspirációk » Híres apukák, akikért mindenki rajong - 10.2018

Híresek, sikeresek, jól néznek ki, és még csodálatos apák is! Tényleg hihetetlen, de ezek a férfiak egyszerre állják meg a helyüket a munkájukban és az otthoni, családi feladatokban, mindezt pedig egészen imádni való módon. Nézzük most az 5 legcukibb celeb-apukát!

Dwayne Johnson

’A Szikla’ nem csak a legdurvább akciófilmekben remekel, de három kislánya nevelésében is. A kemény és férfias külső ugyanis egy igazán érzékeny és szeretetteljes apukát takar, aki mindennél büszkébb kislányaira, és nem rest részt venni egy-két lányos elfoglaltságban sem.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

therock (@therock) által megosztott bejegyzés,

ÍGY JELENTETTÉK BE A SZTÁROK, HOGY BABÁT VÁRNAK

Chris Hemsworth

Az ausztrál színész nem csak filmszerepeivel kápráztat el mindenkit, hanem otthoni alakításával is, hiszen három tündéri gyerkőc apukájaként sosem unatkozik. Egyszer szuperhős-tábort indít, máskor dínó tortát süt, néha pedig saját koreográfiát talál ki gyermekeinek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Chris Hemsworth (@chrishemsworth) által megosztott bejegyzés,

Ryan Reynolds

A humoráról híres szupersztár az apaság kérdéseiben sem hazudtolja meg önmagát, mindennapi fegyvere itt is a vicc és a nevetés. Mivel két gyönyörű kislányával és hasonlóan gyönyörű feleségével szeretnék megőrizni privát szférájukat, kevés képet láthatunk együtt a sztárcsaládról. Reynolds azonban annál aktívabb Twitteren, főleg ha az apaság pillanatairól kell beszélni. Egyik kedvenc tweetünk tőle: ’Disneylandben jártunk, mert a kislányom meg van őrülve Mickey egérért. Annyira izgatott lett, mikor hazaérve elmeséltem neki.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Blake Lively (@blakelively) által megosztott bejegyzés,

3 INSPIRÁLÓ SOKGYEREKES SZTÁRANYUKA

David Beckham

A focistából lett világsztárt imádják gyerekei és felesége is, nem véletlenül: közösségi platformjain számos, édesebbnél édesebb bejegyzést láthatunk a gyermekeivel töltött mindennapokról. Sőt, a sztárapuka nem csak saját négy gyermeke, hanem nehéz sorsú fiatalok életével is törődik, és UNICEF nagykövetként folyamatosan járja a világot.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

David Beckham (@davidbeckham) által megosztott bejegyzés,

Will Smith

Az amerikai filmsztár gyermekei már tinédzser éveikben járnak, ez azonban semmivel sem teszi őt kevésbé fontos apukává. Sőt! A sztárapuka mindkét gyermekét a nyitottság, a szeretet és a kölcsönös elfogadás jegyében nevelte, akik így önálló, magabiztos és öntudatos kamaszokká értek, és 15 évesen még mindig ugyanolyan jóban vannak apukájukkal, mint 5 éves korukban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Will Smith (@willsmith) által megosztott bejegyzés,

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk