Menü

Expressz hajkúra

Semmi szükség rá, hogy a hajkúra három hétig tartson. Az expressz hajkúra 3 perc alatt hat

Home » Szépség » Expressz hajkúra - 03.2017

A hajkúra felfrissíti a fáradt hajat. Megadja számára a kellő volument, pótolja az elvesztett nedvességet vagy fényt, és rugalmasabbá, selymesebbé és könnyebben kifésülhetővé is varázsolja. Az expressz formátumnak köszönhetően pedig mindezt egy szempillantás alatt!

Egy év leforgása alatt a hajnak nagyon sok mindent kell elviselnie. Ki van téve az időjárás, sőt gyakorlatilag a környezet majd minden hatásának. Ráadásul a fejben, amin nő, olyan tervek kovácsolódnak, amik a hajnak egyáltalán nem tetszenek. Átlagosan évente 156-szor mossuk, szárítjuk és formázzuk a hajunkat, nem beszélve a jó néhány festésről. Több mint 200 napon át süti (esetenként égeti) a nap. És akkor még nem is beszéltünk a vágásról! A haj az előbb említettek hatására fáradttá és erőtlenné válik. Külső vékony rétege sérül és egy idő után töredezni kezd. A haj tehát állandó stressznek van kitéve.

Egy hajkúra a fáradt hajat élénkké és ragyogóvá teszi

Akkor miért nem utaljuk be gyakrabban kúrára? A hajkúra újra élettelivé teszi a fáradt hajat. Igény szerint hidratálja, dúsabbá és ragyogóbbá varázsolja, amitől simább, selymesebb és könnyebben fésülhető lesz. Mindezt villámgyorsan. Az expressz formátum azt jelenti, hogy a kúra nagyon rövid idő alatt hat. Legfeljebb három perc alatt már ki is fejti hatását. Ez az idő elég arra, hogy a sérült külső réteg olyan bevonatot kapjon, amitől sima és puha lesz a haj. A legjobbak azok a kúrák, melyek a haj belsejében is kifejtik hatásukat és ápolják a károsodott hajat. Kevés idő, nagy hatás – a haj pedig hálás lesz érte.

Olvasson tovább: expressz hajtippek

 

Ha gyorsan indulásra kész kell lenni

  • A fáradt, már nem egészen friss hajjal egy kis adag szárazsampon csodákat művel. Lófarok készítésnél is nagyon hatékony.
  • Ha gyorsnak kell lennünk, a kondicionáló spray-kkel azonnali a hatás, és ki sem kell mosni őket.
  • Aki gyorsan jól akar kinézni, a legjobban teszi, ha egy fényspray-t vet be. Haja még több óra múlva is ragyogni fog.
  • Ha végképp semmi időnk az ápolásra: fésüljük át egyszer jól a hajunkat, és fogjuk össze lófarokba vagy csavarjuk fel kontyba.
Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk