Menü

Milyen farmernadrág illik az alakomhoz?

Farmerkalauz minden alkatra

Home » Szépség » Milyen farmernadrág illik az alakomhoz? - 11.2017

Az ideális farmernadrág megtalálása nem egyszerű, hiszen ami tökéletesen mutat a barátnőnkön, az rajtuk lehet, hogy nagyon bénán áll. Bizony, farmervásárlásnál elsődleges szempont, hogy az alkatunknak megfelelő darabok között keresgéljünk. Hogy mire is kell pontosan figyelnünk? Már mutatjuk is!

Körte alkat

A körte alkatú hölgyek széles csípővel rendelkeznek, combban és fenékben erősebbek, de derekuk keskeny.
Milyen farmernadrág ideális számukra?
A körte alkatúak leginkább a magas derekú farmerokban mutatnak jól, hiszen így hangsúlyozhatják karcsú derekukat. Az egyenes szárú nadrágok szintén előnyösek, akárcsak a sötét színű farmerek, amelyek ha jól vannak koptatva, azonnal vékonyabbá teszik a combokat.

MIT ÁRUL EL KÖRMÜNK AZ EGÉSZSÉGÜNKRŐL?

Alma alkat

Az alma alkatú hölgyeknek általában vékony a lábuk, kicsi a fenekük, a felesleg azonban jellemzően a hasukon jelenik meg.
Milyen farmernadrág ideális számukra?
Az alma alkatúaknál a törzs megnyújtására kell koncentrálni, illetve a formás lábakat lehet még kiemelni. A tökéletes farmernadrág éppen ezért egy úgynevezett mid-rise (azaz nem is magas derekú és nem is csípőfarmer, hanem pont a kettő közötti) farmernadrág, amelyen nincsenek extra zsebek vagy díszítések – ezek csak felhívnák a figyelmet az úszógumira. A maximális kényelem érdekében érdemes minél elasztikusabb anyagút választani. Ami pedig a szárat illeti: szóba jöhetnek az egyenes és a csőszárú fazonok is.

Minden testalkat típushoz más farmer passzol

Répa alkat

A répa alkatú hölgyeknek vékony a lábuk, keskeny a derekuk és kicsi a fenekük, a felsőtestük azonban annál erősebb, válluk a legszélesebb.
Milyen farmernadrág ideális számukra?
A répa alkatúaknak egyensúlyba kell hozni alsó- és felsőtestüket a megfelelő szabású farmernadrággal. Esetükben is a mid-rise farmerek a legjobb választások, ám a feltűnő farzsebek itt már szinte kötelező elemek! A világosabb árnyalatok szintén segítenek a harmónia megteremtésében, akárcsak a trapézszár!

ÖNNEK MI A SZÜLETÉSVIRÁGA?

A megfelelő farmer kiválasztásánál nem csak a fazon számít

Homokóra alkat

A homokóra alkatú hölgyek a legszerencsésebbek: dús kebel, vékony derék és formás csípő jellemzi őket.
Milyen farmernadrág ideális számukra?
Az egyenes szárú farmer hosszítja a lábat és csinosabb külsőt eredményez, de a homokóra alkattal rendelkezők bátran viselhetnek bármilyen színű, szárú és koptatású nadrágot.

ÍGY NYERJÜK VISSZA ALAKUNKAT SZÜLÉS UTÁN!

Fiús alkat

A fiús alkatú hölgyeknek keskeny a csípőjük, derekuk kevésbé definiált, fenekük pedig kicsi.
Milyen farmernadrág ideális számukra?
Bármilyen meglepő, a fiús alkatúaknak éppen olyan sok farmer áll jól, mint a legideálisabbnak mondott testalkatúaknak, a homokóráknak. Különösen szuperül néznek ki csípőnadrágokban és részletgazdag farmerekben. A skinny fazon is szóba jöhet, akárcsak a boyfriend szabás, amely nevével ellentétben nőiesebb alakot varázsol.

Mentés

Mentés


MÁR KÉZBE IS VEHETI A MAGAZINT! RENDELJE MEG DÍJMENTESEN!

Az active beauty magazin a dm ingyenes nyomtatott női magazinja, ami rengeteg hasznos tippet és trükköt tartogat a divat, a szépségápolás, a lakberendezés, az utazás, az egészséges táplálkozás területén. A magazin díjmentesen megrendelhető és még a postaköltség miatt sem kell aggódnia, ugyanis az active beauty magazint – teljesen ingyen postázzuk ki Önnek!

Rendelje meg a magazint díjmentesen és helyezze magát kényelembe!

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk