Menü

Egy éves a dm Online Shop!

Boldog születésnapot!

Home » Szépség » Egy éves a dm Online Shop! - 01.2019

Egy éve, 2018. január 25-én indult el a dm új weboldala, ahol már nem csak az aktuális hírekkel és ajánlatokkal találkozhatunk, de kényelmesen, online is vásárolhatunk.

Szülinapja alkalmából a dm Online Shop 10%-os végösszegi kedvezménnyel ajándékozza meg vásárlóit a dm Online Shopon leadott megrendeléskor január 25. és január 31. között.*

A elmúlt egy évben rengeteget fejlődött a dm Online Shop, egyre több látogatóval és vásárlóval büszkélkedhet. Legfőbb célja, hogy egyre szélesebb termék- és szolgáltatáskínálatot nyújtson vásárlóinak, ezáltal minél több felmerülő igényt kielégítsen, és így hozzájáruljon a kényelmes, gyors vásárlási élményhez.

A dm Online Shopban már jelenleg is rendkívül sok szolgáltatás járul hozzá, hogy biztosan megtaláljuk azt a terméket, ami a számunkra leginkább megfelelő:

  • A termékek adatlapján bármikor lekérdezhetjük az aktuális bolti készletet
  • A termékértékelés funkcióval lehetőségünk van saját tapasztalatainak megosztására, illetve mások véleményének elolvasására, így első kézből kaphatunk hasznos információkat a termékekről
  • Előre értesülhetünk az akciókról, kedvezményekről, melyeket a dm regisztrált vásárlóinak kínál
  • A dm Kedvencek exkluzív online termékként rendelhető meg időszakosan a dm Online Shopban
  • Az elérhető termékek köre folyamatosan bővül, az induló 3 000-ről mára közel 10 000-re nőtt
  • Folyamatosan bővülő, minőségi, saját márkás termékkínálat 

Természetesen a jövőben cél a lista bővítése, a folyamatos fejlődés és innováció annak érdekében, hogy a vásárlók online is igazán megtapasztalhassák a boltokban már jól ismert „Itt vagyok Önmagam, itt vásárolok” dm élményt.

Válasszuk februárban is dm Online Shopot! Február 1. és 28. között a dm Online Shopban vásárlásaink után 10%-os kupont kapunk ajándékba, melyet az üzletekben a vásárlás végösszegére használhatunk fel.

Ünnepeljünk együtt, élvezzük a kedvezményeket és a dm Online Shop nyújtotta kényelmet!

*Az ajánlat 2019.01.25 – 2019.01.31-ig tart és csak a dm Online Shop felületén regisztrált felhasználók vehetik igénybe. Más kedvezménnyel az ajánlat nem vonható össze, és a dm üzletekben sem érvényes. Fontos! A vásárlás előtt jelentkezzünk be Ügyfélfiókunkba, hogy a kupon aktiválódjon a vásárlásra!

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk