Menü

Már az asztalon is van a vacsora!

Tippek a gyors, finom és egészséges étkezéshez

Home » Gasztro és Sport » Már az asztalon is van a vacsora! - 07.2017

Egy hosszú munkanap után nem mindig van erőnk órákig álldogálni a konyhában, enni azonban muszáj. Persze ami gyors, az nem feltétlenül egészséges, ami egészséges, az pedig nem mindig ízletes. Ahhoz, hogy kompromisszumok nélküli vacsora kerüljön az asztalra, csak egy kis plusz odafigyelésre van szükségünk. Ebben segítenek az alábbi tippek is!

Mi van otthon?
Gondoljuk végig, milyen alapanyagok találhatók meg a konyhánkban, és próbáljunk meg abból dolgozni – így nemcsak időt spórolunk azzal, hogy nem ejtjük útba a szupermarketet, de kreativitásunkat is szabadjára engedhetjük. Így készül az ínycsiklandó vacsora!

A tervezés fontossága
A főzésben is fontos a tudatosság. Ha például valamilyen sült húst készítünk vacsorára, pácoljuk már be előző este, a babot pedig áztassuk be reggel, hogy ezekkel se menjen az idő.

Könnyű alapanyagok
Akármennyi gondot is fordítunk az előkészületekre, egy Wellington-bélszínnel vagy egy töltött paprikával akkor sem fogunk fél óra alatt végezni. Érdemes hát a gyorsan megsüthető húsokra, hamar megpárolható, zsenge zöldségekre koncentrálni.

Főzés nélkül
Az előbbi alapanyagoknál még jobb opciók azok a zöldségek és hozzávalók, amelyek egyáltalán nem is igényelnek főzést vagy sütést. A nyári melegben nem is kívánjuk annyira a gőzölgő fogásokat, nem igaz? Éljenek a saláták!

Együtt a konyhában
Az időből úgy is lefaraghatunk egy keveset, ha bevonjuk az egész családot. Valaki a tűzhelynél szorgoskodik, valaki a zöldségeket vágja össze… Nemcsak hasznos és praktikus, de rendkívül szórakoztató is, ha mindenki együtt van a konyhában.

33 egészséges és gyors recept
A finom és tápláló ételek az élet legjobb dolgai közé tartoznak, viszont a rohanó életmód, a sok munka és kevés szabadidő sokak számára okoz nehézséget az egészséges életmód kialakításában. Ebben szeretnénk segítséget nyújtani a dmBio szakácskönyvvel, amely az edukációs oldalak mellett, 33 egészséges receptet tartalmaz, 3 fő fejezetre bontva – előételek/levesek/saláták, főételek valamint desszertek is helyet kaptak a könyvben. Fedezze fel a dmBio termékek sokszínűségét a dmBio szakácskönyv segítségével!

A könyvet a készlet erejéig 150 active beauty pont és 999 Ft ellenében válthatja ki.
Részletekért kattintson IDE!

Mentés

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk