Active Beauty
DIY adventi kalendárium ötletek

Nyitni szép

DIY adventi kalendárium ötletek

Az adventi időszak az egyik legszebb az évben. Ilyenkor elkezdjük díszíteni az otthonunkat, és különleges adventi kalendáriumok segítségével tartjuk számon, hogy még hány nap van karácsonyig. Ha Te magad szeretnéd elkészíteni a naptárat, akkor az alábbi ötletekből tudsz inspirálódni!

#1 ötlet

Ehhez a karácsonyfa formájú kalendáriumhoz mindössze pár faágra, egy hosszú fényfüzérre, pár szép dobozkára, és természetesen 24 darab kis ajándékra lesz szükségünk. Ha elkészültünk vele, akkor akasszuk fel a falra, és élvezzük a gyönyörű látványt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Leoma’s home style & tweaks (@styletheclutter) által megosztott bejegyzés,

HARANG ALAKÚ ADVENTI KALENDÁRIUM SZALAGOKBÓL KÉSZÜLT CSILLAGOKKAL

#2 ötlet

Ez az ötlet a koszorút ötvözi az adventi naptárral, ami valljuk be, hogy nagyon leleményes, hiszen mindkét dekoráció elengedhetetlen eleme az adventnak, illetve a karácsonynak. Amennyiben a koszorún nem fér el mind a 24 házikó formájú doboz, akkor a maradékot helyezzük el alatta, a képen látható módon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@thebigdecotheory által megosztott bejegyzés,

#3 ötlet

Ennél a saját kezűleg készített adventi naptárnál műanyag gömböket töltöttek meg színes papírokkal, majd ezeket akasztották fel egy üzenőtáblára. Természetesen az ajándékokról sem kell lemondanunk, hiszen a gömbökbe bele tudunk tenni pár apróságot.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cute Little Creations (@cutelittle_creations) által megosztott bejegyzés,

DIY SZÉPSÉGÁPOLÁSI TERMÉKEK

#4 ötlet

Aki úgy érzi, hogy nincs elég kézügyessége az előbbi kalendáriumok elkészítéséhez, nyugodtan próbálja ki ezt. Mindössze 24 darab szép borítékra lesz szükségünk, melyeket számozzunk meg, mindegyikbe tegyünk egy ajándékot, majd az összeset helyezzük egy szép faládába vagy bármilyen nagyobb dobozba. Végül tegyünk melléjük pár tobozt, és már készen is van a különleges naptárunk.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kathrin Schröder – Miom Studio (@miom_studio) által megosztott bejegyzés,

#5 ötlet

Ez az ötlet szintén nem igényel nagy kézügyességet. Szerezzünk be 24 darab díszes kis szatyrot és fa számokat. Miután beletettük a meglepetéseket, kössük össze a szatyrokat, mindegyikre erősítsük rá a számokat, majd kössük mindegyiket egy hosszú madzagra, hogy fel tudjuk akasztani. Ezzel el is készült az egyedi adventi kalendáriumunk.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tara’s Wonderworld (@taraswonderworld) által megosztott bejegyzés,