Menü

A legcukibb bababejelentő sztorik

Édesem, apa leszel! – kicsit másképp

Home » Család » A legcukibb bababejelentő sztorik - 08.2018

2018-ban egyre több mindent csinálunk teljesen máshogy, mint az elmúlt évtizedekben, a változások nagy részét pedig a technológiai fejlődésnek és az internetnek köszönhetjük. Míg felütötte a fejét pár egészen őrült divathullám és kihívás az online világban, ugyanakkor más közösségi trendek igazán édesek és szívet-melengetőek! Az egyik ilyen a videóra vett, világgal megosztott bababejelentés, amely tényleg hatalmas mosolyt tud csalni az ember arcára. Mutatjuk a kedvenceinket!

Karácsonyi ajándék

Ez a nagyon édes pár már egy éve próbálkozott, mikor csodás karácsonyi ajándékot kaptak és megérkezett a várva várt pozitív teszt. A hölgy ennek örömére állította össze az igencsak meghatóra sikeredett videót, az újdonsült apuka reakciója pedig felbecsülhetetlen!

MI LEGYEN A BABA NEVE?

Sokkhatás

Egyszerre iszonyú vicces és borzasztóan aranyos ennek a ’kispapának’ felesége által rejtett kamerával lencsevégre kapott reakciója. Az asztalon lévő üzenet természetesen az új jövevény érkezésének hírét tartalmazza. Ne lepődjünk meg: nem állt le a felvétel, emberünk csak szoborrá változott.

A férj, a testvérek, az anyuka és a család

Ebben a gyönyörű várandós hölgy által összeállított videóban, igazi érzelmi hullámvasútban lehet részünk, hiszen nem egy embernek, hanem szép lassan az egész családnak felfedi az örömteli eseményt. A végeredmény rengeteg boldog arc és reakció és egy jól sikerült, örök emlékként megmaradó, megható videó.

FIÚ VAGY LÁNY? EZEKBŐL A JELEKBŐL KIDERÜLHET!

Az anyukák összeállítás

Végezetül a teljes cukiságtól való megsemmisülésért nézzünk bele ebbe a leendő nagymamák reakcióiból összeállított baba bejelentő videóba! Fantasztikus élmény még csak külső szemlélőkét is végig nézni az örömüket, és garantáltan nem marad szem szárazon.

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk