Menü

A 10 legjobb áprilisi tréfa gyerekeknek

Mókára fel!

Home » Család » Gyereksarok » A 10 legjobb áprilisi tréfa gyerekeknek - 03.2020

Április 1-je a nevetésről és a másik megtréfálásáról szól. Szülők számára pedig nincs is szórakoztatóbb, mint gyermekük megviccelése. Ehhez hoztunk 10 szuper tréfát, melyek után biztos mindenki nagy nevetésben tör ki!

  1. Habfürdő a WC-be

Öntsünk habfürdőt a WC-be, így az a személy, aki ezután használja a WC-t, menekülhet majd a rengeteg hab elől. Nem csak jót fogunk nevetni, de még a WC-kagyló is tiszta lesz.

  1. „Finom” süti

Vágjunk kisebb téglalapokat egy szivacsból, majd öntsünk a darabokra olvasztott csokit. A gyerekeknek mondjuk azt, hogy brownie-t… Jó étvágyat kívánunk hozzá!

  1. Varázsbanán

Vegyünk egy banánt és egy varrótűt. Utóbbival szúrjuk át a héját, és a tű ide-oda mozgatásával vágjuk el a banánt úgy, hogy a héja ne sérüljön. A gyerekek tutira meglepődnek, amikor meghámozzák a banánt.

RAGYOGÓ DIY ÖTLETEK GLITTERREL

  1. „Rossz” távirányító

Ragasszuk le celluxszal a távirányító érzékelőjét, így az nem fog működni. A gyerekek biztosan kétségbeesnek majd, amikor nem tudják bekapcsolni a tévét, hogy megnézzék kedvenc műsorukat.

  1. Csöpögő csaptelep

Ragasszunk celluxot a csapra úgy, hogy amikor kinyitja a gyerkőc, akkor jól lespriccelje a víz.

  1. Fagyasztott gabonapehely

Ha gyermekünk egyik kedvenc reggelije a gabonapehely, akkor előző este készítsünk el egy tállal belőle, amit tegyünk be a fagyasztóba. Reggel pedig jót nevethetünk, amikor a gyerekünk szenved a reggelijével, mert az nem dagad meg a tejben.

  1. Óraátállítás

Idén szerdára esik április 1-je, így megtréfálhatjuk gyermekünket azzal, hogy előre állítjuk az órát, így reggel teljes pánikban jelezhetjük neki, hogy el fog késni. Majd amikor gyorsan felöltözött és összeszedte a cuccait, akkor elárulhatjuk neki, hogy átvertük.

  1. Cukor cseréje

Ennél klasszikusabb tréfa nincs is, ennek ellenére még mindig nagyon vicces. A sótartóba tegyünk cukrot, így gyermekünk biztosan meglepődik, amikor megkóstolja a reggelijét.

  1. Só a fogkefére

Szintén jó szórakozás lehet, ha titokban szórunk egy csipet sót a gyerkőc fogkeféjére… Örömteli lesz a fogmosás!

HELYTEREMTÉS

  1. Szappan

A szappant kenjük be átlátszó körömlakkal, így a legközelebbi kézmosásnál már nem fog habzani, amit biztosan nem fog érteni a gyerkőcünk.

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk