Menü

A tél trendi alapdarabja: a garbó

Kényelmes, meleg és jól variálható

Home » Szépség » A tél trendi alapdarabja: a garbó - 01.2018

Kényelmes és sikkes, a garbó a téli gardrób kötelező kelléke! Minden nő ruhatárában található belőle legalább egy, amely aztán tucatnyi módon stylingolható. Ha akarjuk, hétköznapi, ha akarjuk, szexi, de akár még elegáns is lehet. Minden azon múlik, hogy milyen darabokkal kombináljuk. Most rögtön tíz opciót is mutatunk arra, hogyan variálható a garbó!

Azok a hetvenes évek

Válasszunk egy rövidített fazonú garbót, húzzunk hozzá trapézszárú farmernadrágot, széles karimájú kalapot, és máris menő, hetvenes éveket idéző szettet kapunk.

Pretending like it feels like fall in L.A.

A post shared by Aimee Song (@songofstyle) on

TRENDI CSIZMÁK A SZTÁROK AJÁNLÁSÁVAL

Minél nagyobb, annál jobb

Ha a saját méretünknél nagyobb garbót vásárolunk, akkor azt még tunikaként vagy miniruhaként is viselhetjük. Szuperszexin mutat az idén télen oly’ divatos combcsizmával.

Feeling very thankful today. Aside from having a great morning, so many exciting things are to come in 2018 but also looking back at this past year I can’t help but smile. I’m so thankful for my family, their health, my beautiful daughter and husband and their health, my job, my passion for my job, the fact that we have food on our table and a home, the fact that I found out my grandma is doing much better this week than we had expected, my baby sister is on cloud nine on her honeymoon, my big sister is planning a wedding to the love of her life, my mom is launching a cookbook (finally), my close relationships with my sister and brother in law and theirs with Ruby Lou, and the fact that I get to host my first Thanksgiving this year in a home that Brandon and I worked hard to buy. I know thanksgiving isn’t until Thursday but one day isn’t enough to share thanks. What are you all thankful for today? 🙏🏽

A post shared by Arielle Noa Charnas (@somethingnavy) on

Rétegezve

A garbó alá nemcsak azért érdemes még egy-két réteget felvenni, hogy ne fázzunk, hanem mert ettől még stílusossabb lehet az összeállításunk. Egy tónusában passzoló ing tökéletes választás! És még egy stílustrükk a hosszú hajú hölgyeknek: hanyagul tűrjük be hajunkat a garbó nyakába, s máris kész a hamis bubifrizura.

3 layers of blue with a hair tuck. #momentsofspur

A post shared by Shalini Papas (@shalinipapas) on

A TÖKÉLETES MELLTARTÓ NYOMÁBAN

Hajtás nélkül

Azok, akik nagyon fázósak és azok, akik extrább megjelenésre vágynak, ne hajtsák le a garbó nyakát. Ez az apró részlet már önmagában különlegessé teszi az outfitüket.

Rojtosra hordva

Ha gardróbunkban már megtalálhatók az alapdarabok, akkor szerezzünk be idén télre egy extravagáns garbót is, amely mondjuk rojtokkal és koptatásokkal van ellátva.

MILYEN FARMERNADRÁG ILLIK AZ ALAKOMHOZ?

Maximumon a maxiruha alatt

Ujjatlan maxiruháink téliesítéséhez nem kell mást tennünk, csak garbót húzni alájuk. A végerdmény: olyan, mintha egy teljesen új ruhát viselnénk!

Weekend vibes 💥 #TGIF

A post shared by Tania Sarin Araradian (@taniasarin) on

Karcsúsító trükk

Azok, akik attól tartanak, hogy a vastag, kötött garbó kövéríti őket, azok alkalmazzák ezt a stílustrükköt: hanyagul tűrjék be a nadrágjukba a pulóver elejét. Ez nemcsak nagyon trendi, de az alakot is jobban hangsúlyozza.

My sort of double denim in @reserved today! 👖💙 #ReservedForLondon

A post shared by Lizzy Hadfield (@shotfromthestreet) on

A tél kedvence

A szezon abszolút favoritja a csavartmintás pulóver. Az idei tél másik kedvencével, a kockamintával szupertrendi párost alkotnak.

current favourites check skirt and this cute bag @monseratdelucca #MonseratDeLucca #MDL

A post shared by ZhuZhu (@zhuzhulifenotes) on

6 DOLOG, AMIT KIDOBHATUNK A SZEKRÉNYBŐL

Homokóra alak rendel!

Egy másik gyors megoldás, ha karcsúbb megjelenésre vágyunk, ha vastag derékövet kötünk a garbó fölé. Ha színben nagy a kontraszt a pulóver és az öv között, akkor még látványosabb hatást érhetünk el.

Nyári emlék

Bár messze még a nyár, a nyári ruháinknak nem kell még hónapokig a szekrény mélyén pihenniük. Kedvenc könnyű nyári ruhácskánk fölé húzzunk egy jó meleg, vastag garbót, és már indulhatunk is!

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk