Active Beauty
Melyik csillagjegy szülötte illik hozzám? – 2. rész

Ezt diktálják a szívnek csillagok

Melyik csillagjegy szülötte illik hozzám? – 2. rész

Vajon melyik csillagjeggyel alkotunk tökéletes párost? És melyik az, amelyiket jobb, ha messzire elkerülünk? Az asztrológia segít, hogy megtaláljuk a másik felünket. Cikkünk második része a fennmaradó 6 csillagjegynek is irányt mutat.

Rák (június 22.–július 22.)

A Rák rendkívül aggódó alkat, ugyanakkor intuitív is egyben. Bár látszólag passzív és diplomatikus, nem hagyja, hogy uralkodjanak rajta. A Rák mindig tartozni szeret valakihez, és szeretteiért mindenre képes. A szerelemben érzelmes és gyengéd. Családcentrikus, akkor érzi magát elemében, ha az összes családtagját maga mellett tudhatja. Határozott társra van szüksége, aki mellett biztonságban érezheti magát.

Akivel összeillenek: Bak, Rák

A Bak komolyságába, megbízhatóságába azonnal beleszeret, és mindent elkövet, hogy kedvese elvárásainak megfeleljen. Egy másik Rákkal a boldog családi életet hasonló gondolkodásuk, azonos érdeklődési körük garantálja. Akkor boldogok, ha sok gyermek szaladgál körülöttük.

Akit jobb kerülnie: Skorpió

A Skorpiókkal a kapcsolata nehéz és feszült, sosem lesz olyan harmonikus, amilyenre a Rák jegy szülötte vágyik.

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)

Az Oroszlán a legerősebb és legnagyobb energiájú jegy. Hihetetlen kisugárzással bír, igazi vezéregyéniség. Szeret parancsolni és irányítani. Kapcsolataiban tüzes, temperamentumos, játékos. Nehezen viseli a kötöttségeket, a korlátokat, de ha partnere kellő szabadságot biztosít neki, nagyon jó társ lehet.

Akivel összeillenek: Nyilas, Kos

A Nyilassal hamar megtalálja a közös hangot, a közös társaságot, a közös életcélt. Mindig forró körülöttük a levegő, habzsolják az életet. Az Kos örömmel hízeleg az Oroszlánnak, legyezgeti a hiúságát, és ezzel még azt is el tudja érni, hogy olykor külön utakon járhasson.

Akit jobb kerülnie: Ikrek, Halak

Az Ikrekkel a legrosszabbat hozzák ki egymásból. A Halak pedig túlságosan unalmas és könnyű préda, ezért nem is érdekes az Oroszlán számára.

A CSILLAGJEGYEK LEGJOBB TULAJDONSÁGAI

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)

Precíz, alapos, takarékos és megbízható. Éles kritikai érzékkel bír. Ha azt érzi, hogy szeretik, ott nyílt és bizalmas, egyébként távolságtartó és tartózkodó. Erőteljes kritikai hajlama megnehezíti párválasztását. Hajlamos a zárkózottságra, ugyanakkor igényli a szeretetet és a törődést. Általában inkább barát, mint lángoló szerelmes.

Akivel összeillenek: Halak, Bak, Rák

A Halak úgy tud alkalmazkodni, annyira igyekszik megfelelni, hogy annak még a legkritikusabb Szűz se tud ellenállni. A Bak az egyetlen, akinek a kívánságait a Szűz boldogan teljesíti, mert be akarja bizonyítani, hogy érdemes az elismerésére, szeretetére. A Rák hasonló gondolkodásmódja vonzó a Szűz számára, hiszen mindketten békés otthonra, kiegyensúlyozott életre vágynak.

Akit jobb kerülnie: Skorpió

A Skorpió túlzott szenvedélyessége, csípős megjegyzései és bosszúállósága taszítja a Szűz jegyűeket és csak nagyon kivételes esetben működhet a kapcsolatuk.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)

Egyensúlyra törekvő, diplomatikus egyéniség. Kedves, barátságos kisugárzású, kiváló kapcsolatépítő, előzékeny, ideális partner. A szerelemben szívesen és könnyen hódít. Szeret ismerkedni, flörtölni, táncolni, igazi társasági ember. Egyenrangú partnerre van szüksége, nem szereti, ha uralkodnak fölötte. Ha megtalálta élete társát, mindvégig hűséges marad hozzá.

Akivel összeillenek: Kos, Bika

A Kosban a Mérleg igazi társra talál, kapcsolatuk őszinte, mély és meghitt. A Kos tüzessége és a Mérleg érzékisége olyan erős kapocs, mely évtizedekre összekötheti őket. A Bikával is kellemes és tartalmas kapcsolatot alakíthat ki, melyben az élet élvezete kap nagy hangsúlyt.

Akit jobb kerülnie: Szűz, Skorpió

A Szűzzel és a Skorpióval nagyon feszült és nehéz az élete, a kölcsönös meg nem értettség végül szinte minden esetben szakításhoz vezet.

Skorpió (október 24.–november 22.)

Az egyik legérzékenyebb és egyben legféltékenyebb csillagjegy, mely hajlamos a szélsőséges érzelmi ingadozásokra. Rendkívül nagy az életereje, az életben mindent ki akar próbálni. Nem felejt, sérelmeit dédelgeti és megtorolja. Nagyon ellentétes jegy, vagy nagyon erős szexualitás vagy aszketizmus jellemzi.

Akivel összeillenek: Bika, Nyilas

A Bika az egyetlen, aki teljes mértékben, mindenben megfelel a Skorpió elvárásainak. Kapcsolatuk eseménydús és szenvedélyes. A Nyilassal is nagyon hamar egy hullámhosszra tud kerülni, mert elismerik egymás értékeit, és képesek együtt elszántan a közös célokért küzdeni.

Akit jobb elkerülnie: Kos, Ikrek

A Kossal reménytelen, kibékíthetetlen a kapcsolata, feltűnően nem illenek össze, mindenről ellentétesen gondolkodnak. Az Ikrekkel hamar értelmetlennek és céltalannak érezheti a viszonyát, rájön, hogy az nem vezet sehová.

Nyilas (november 23.–december 21.)

A Nyilas jegy szülöttei rendkívül színes egyéniségek. Nagyon energikusak, fontos számukra az élet élvezete. Született színész, nagyszerű humorérzékkel. Gyakran ő a társaság középpontja. A kapcsolatokban is a változatosságot és az izgalmakat keresi. A családi életre szinte teljes mértékben alkalmatlan.

Akivel összeillenek: Kos, Ikrek

A Kosban kellően izgalmas, kalandvágyó és szenvedélyes partnerre lel, ezért kapcsolatuk nagyszerűen működhet. Az Ikrek függetlensége is csábító a Nyilas számára, mindkettőjük lételeme a nyüzsgés, az utazás, ezért ez a kapcsolat izgalmas és különleges lehet.

Akit jobb elkerülnie: Bika

A Bika féltékenységre, birtoklásra hajlamos csillagjegy, a Nyilast pedig semmi sem bosszantja jobban, mint ha elszámoltatják.

Ezek a legösszeillőbb csillagjegyek – 1. rész