Active Beauty
Melyik csillagjegy szülötte illik hozzám? – 1. rész

Ezt diktálják a szívnek csillagok

Melyik csillagjegy szülötte illik hozzám? – 1. rész

Vajon melyik csillagjeggyel alkotunk tökéletes párost? És melyik az, amelyiket jobb, ha messzire elkerülünk? Az asztrológia segít, hogy megtaláljuk a másik felünket. Cikkünk első része 6 csillagjegynek ad útmutatást a szerelemben.

A Bak (december 22.–január 19.)

A Bak megbízható, lelkiismeretes, hűséges, szenvedélyes, de nehezen fejezi ki érzéseit, ugyanakkor rendkívül céltudatos és kreatív. Fontos számára a hivatása, a karrier, nagyon szívós és kitartó. Ha valaki egy Bakot szeretne meghódítani, annak romantikusnak kell lenni, akinek fontosak az érzelmek és a hűség.

Akikkel jó párost alkot: Bika, Szűz, Skorpió

A Bika ideális partner a számára, hiszen megfontolt, biztos hátteret képes adni a Baknak, aki ettől szárnyakat kap. Közös tulajdonságuk a szívósság, hűségesség. A Szűzzel és a Skorpióval kiegyensúlyozott párost alkotnak. Sokra vihetik együtt, hiszen a Szűz számára is fontos a hivatás, így kölcsönösen segíthetik egymást céljaik elérésében. Mindketten kreatívak, fogékonyak a szépre, a művészetekre.

Akit jobb kerülnie: Ikrek

Az Ikrekkel ellentétes a gondolkodásmódjuk, mely éket ver közéjük – még akkor is, ha kezdetben nagy a szenvedély. A Bak számára nagyon fontos a hűség, amire az Ikrek képtelen.

UTAZÁSI HOROSZKÓP

A Vízöntő (január 20. –február 18.)

A Vízöntő fantáziadús, megbízható és védelmező, értelmes és olvasott. Igazi forradalmár és újító, aki nem tekinti örök érvényűnek a szabályokat, konvenciókat. Nagyon erős a függetlenség iránti vágya, nem tűri, hogy lenyomják, és uralkodjanak rajta. A legobjektívebb jegy, ezért nem is túl szenvedélyes.

Akivel összeillenek: Oroszlán, Nyilas, Ikrek

Az Oroszlán kedvességével, ajándékaival kápráztatja el a Vízöntőt, akit élete végéig kényeztet. A Nyilas világmegváltó tervei imponálnak a Vízöntőnek, ezen kívül sok közös vonásuk is van: mindketten nagy felfedezők, szívesen járnak társaságba, sok barátjuk van. Az Ikrekkel ugyancsak nagyon sok a közös pont: örök kíváncsiság hajtja őket, tele vannak ötletekkel. Mindketten igénylik a függetlenséget, így nem esik nehezükre megadni azt a másiknak.

Akit jobb kerülnie: Rák

A Rákkal taszítják egymást, igazi ellentétei egymásnak, ha mégis összekerülnek, sokat szenvednek egymás mellett.

A Halak (február 19.–március 20.)

A Halak erősen szentimentális, intuitív, érzelmi beállítottságú és érzéki csillagjegy. Rendkívül tisztelettudó, jószívű és önzetlen, ugyanakkor hangulatingadozásra hajlamos. Nem kifejezetten karrierista, céljai eléréséhez inkább az érzelmekre épít.

Akivel összeillenek: Szűz, Bika, Bak

A Szűz tökéletes párja lehet, mert minden megvan benne, ami a Halakból hiányzik: a racionalitás, az aprólékosság, a takarékosság. Szerelmük által képesek arra, hogy közös nevezőre jussanak, és megtalálják egymás oldalán a boldogságot. A Bika igazán a Halakhoz illő partner, mert mellette biztonságban érezheti magát. Bár a Halak a Bak szívét nehezebben képes meghódítani, ha összejönnek, a Halak szerelme, kedvessége élethosszig tartó, kiegyensúlyozott kapcsolatot eredményezhet.

Akit jobb kerülnie: Ikrek

A Halak érzelemgazdagsága, romantikus lelkülete irritálja az Ikreket, míg utóbbi folyamatos kalandvágya és hűtlensége örökre megsebzi a Halak szívét.

A Kos (március 21.–április 20.)

A Kosok szenvedélyesek, és amilyen gyorsan lesznek szerelmesek, olyan gyorsan rá is tudnak unni társukra. Lételemük a változás, az új ismeretségek és tapasztalatok hajszolása. Nem igazán szeretnek kompromisszumot kötni, dominanciára törekednek.

Akivel összeillenek: Mérleg, Oroszlán, Vízöntő, Ikrek

A Mérleggel egy életre szóló, szenvedélyes szerelem alakulhat ki, de csak akkor, ha képesek kompromisszumot kötni bizonyos dolgokban, és nem kezdenek el egymással versengeni.  Az Oroszlánnal a szerelmüket az összhang, a dinamizmus és a lelkesedés tölti meg. A Kosok az Ikrek és a Nyilas csillagjeggyel is tartós kapcsolatot alakíthatnak ki, ám ezek többnyire nem „első látásra” született szerelmek, hanem bizonyos idő elteltével, többnyire őszinte barátságból alakulhatnak ki.

Akit jobb kerülnie: Skorpió

A Skorpióval a kapcsolatuk örök harc a hatalomért, a függetlenségért és a dominanciáért.

A Bika (április 21.–május 20.)

Ez a csillagjegy melegszívű és családcentrikus, ugyanakkor nagyon erős a birtoklási vágya. Igazi hedonista: mindent kedvel, ami élvezetet okoz, legyen szó ételről, utazásról vagy szexről. Nagyon jó szülő, mert született gondoskodó. A Bika feltétel nélküli szerelemre törekszik.

Akivel összeillenek: Skorpió, Rák, Halak

A Bika számára a Skorpió lehet a nagy Ő. Kapcsolatuk tele van szenvedéllyel, és ez a lángolás akár életük végéig is kitarthat. Családalapítás szempontjából azonban a Rák lehet az ideális választás, vele ugyanis teljes egyetértésben alakíthatják ki közös életüket. Mindkettőjük életében központi szerepet játszik az otthon és a gyerekek. A Halak jegyében született egyén leginkább kedvességével és nyugalmával hat a Bikára. Együtt nyugodt, kiegyensúlyozott életet teremthetnek maguknak.

Akit jobb kerülnie: Ikrek, Kos

Mivel az Ikrek és a Kos kalandvágyó és hűségre képtelen jegyek, a Bika pedig igazi otthonteremtő, és számára kiemelten fontos a megbízhatóság, bármelyik párosítás kapcsolata eleve kudarcra van ítélve, vagy igazi kutya-macska viszony lesz közöttük.

Az Ikrek (május 21.–június 21.)

Az Ikrek jegyűek állandó mozgásban vannak, vándorló természetűek, nagy kalandvággyal. Kíváncsiak, talpraesettek, sokoldalúak és ötletesek. Kapcsolataikban is játékosak és rafináltak. Szerelmi életük kalandos, változatos. Nagyon erős a függetlenségi vágyuk és ritkán maradnak hosszabb ideig egy partner mellett.

Akivel összeillenek: Nyilas, Mérleg, Kos

A Nyilassal nagyon jó párt alkothatnak, mert mindkettőjüknek óriási a szabadságigénye, ugyanakkor kellő mértékben képesek egymásra is figyelni. A Mérleggel kellemes párost alkotnak, mivel egyikük sem féltékeny típus, és a kíváncsiság, felfedezési vágy mindkettőjükben erős. A Kos szenvedélye megbabonázza, és bár egyikőjük sem a hosszú távú kapcsolatok híve, akár életre szóló szerelem is szövődhet közöttük.

Akit jobb kerülnie: Bika, Halak, Rák

A Bikával olyanok, mint tűz és víz, ezért nem sok jót ígér ez a kapcsolat. A Halak és a Rák szentimentalizmusa és ragaszkodása az Ikreket őrületbe kergeti, ezért jobb, ha elkerülik egymást.

Ezek a legösszeillőbb csillagjegyek – 2. rész