Menü

A legjobb játékok egy kerti partihoz

Ezekkel garantált a jó hangulat

Home » Szabadidő » A legjobb játékok egy kerti partihoz - 08.2019

Hétvégére egy kerti partit szervezünk a barátainknak, ahol a finom ételek mellett szórakoztató játékokkal is meg szeretnénk őket lepni? Az alábbi 5 játékot ajánljuk hozzá, ugyanis ezekkel nem lőhetünk mellé.

  1. Palackposta

Ez a játék nem tartozik a legegyszerűbbek közé, hiszen kell hozzá némi matektudás. De semmi ok az aggodalomra, ugyanis nem kell hozzá zseninek lennünk, mindössze akkor ajánlott játszani, amikor még nem indult be az alkoholfogyasztás. Kezdésként alkossunk egy kört, majd egymás után kezdjünk el számolni. Amikor eljutunk ötig vagy egy olyan számig, ami tartalmazza az ötöt, illetve öttel osztható, akkor tilos az adott számot mondani! Ilyen esetben a „palack” szót kell mondani. Figyelem! Ha ez bekövetkezik, akkor megfordul a sorrend, azaz a másik irányba folytatódik a számolás. Ettől még bonyolultabb és viccesebb lesz a játék.

ALKOHOLMENTES STRANDKOKTÉLOK

  1. Lip-Sync-Battle

Ennél a játéknál azok vannak előnyben, akik szeretnek szerepelni. Válasszuk ki a kedvenc dalunkat és olyan fellépést találjunk ki hozzá, amitől tátva marad a többi vendég szája. A hangunk szerencsére teljesen lényegtelen, mivel nem kell énekelnünk. A hangsúly a táncon és a szereplésen van.

  1. Kitalálós játék

Ennél az igazi klasszikusnál párokba kell rendeződnünk, majd szavakat elmutogatnunk. Nagyon fontos, hogy csak a partnerünk találhatja ki az adott szót. Ha sikerül neki, akkor kapunk pontot, ha nem találja ki, akkor értelemszerűen nem jár érte. Az a pár nyer, aki a legtöbb pontot szerzi.

  1. Ki vagyok én?

Ennél a játéknál szükségünk lesz a kreativitásunkra és egy játékvezetőre. Ha eldöntöttük, hogy ki legyen az, akkor a többieknek ki kell választaniuk egy tetszőleges karaktert (sztár, mesehős…), akinek a nevét ráírják egy darab papírra, amit odaadnak a játékvezetőnek. Az első játékos ezek közül húz egyet és visszaadja a játékvezetőnek. Ezután a játékos különböző kérdéseket tesz fel annak érdekében, hogy kitalálja a papíron szereplő személyt. Nagyon fontos, hogy csak akkor tehet fel egy újabb kérdést, ha az előzőre az „igen” választ kapta. Nemleges válasz esetén a következő játékos kérdezhet.

4 TIPP, HOGY TEGYÜK KÜLÖNLEGESEBBÉ KERTÜNKET

  1. Sörpong

Ehhez szükségünk lesz a következő hozzávalókra: egy asztal, 6-15 darab pohár és egy pingpong labda. Alkossunk két csapatot, majd mindkét csapat az asztal rövidebb oldalán állítsa fel a poharait piramis alakzatban. A poharakba bármilyen italt tölthetünk, de leggyakrabban sörrel szokták játszani. A lényeg, hogy a pingpong labdával bele kell találnunk a másik csapat egyik poharába. Ha sikerrel járunk, akkor a másik csapat egyik tagjának egy húzásra meg kell innia a pohár tartalmát.

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk