Active Beauty
A legjobb anya-lánya programok a hűvös őszi estékre

Legyünk végre együtt!

A legjobb anya-lánya programok a hűvös őszi estékre

Ősszel és télen, amikor már korán sötétedik, és kint hideg van, akkor az időnk legnagyobb részét a lakásban töltjük. Ha nem a tévé előtt szeretnénk ücsörögni, hanem valami érdekesebb elfoglaltságra vágyunk, amibe a kislányunkat is bevonhatjuk, akkor az alábbiakat javasoljuk.

  1. Szépülés

Minden kislány érdeklődik anyukája cuccai iránt, melyek alól a sminktermékek sem jelentenek kivételt. Attól még, hogy a hétköznapokban nem engedjük neki, hogy sminkelje magát, kivételes napokon – illetve estéken – nyugodtan hagyjuk, hogy kipróbálja az ecseteinket, esetleg mi kisminkeljük és kifessük a körmeit. Ha nem szeretnénk, hogy a mi dekortermékeinket használja, akkor vegyünk neki egy-egy sajátot. A vásárlás során figyeljünk oda, hogy csak olyan dolgok kerüljenek a kosarunkba, melyeket gyerekek is használhatnak. Manapság ez szerencsére nem jelent nagy kihívást, ugyanis a szépségipar egyre inkább próbál eleget tenni ezeknek az igényeknek is.

HÓDÍT A SHARENTING

  1. Divatbemutató

A sminkeléshez hasonlóan a legtöbb kislány úgy szeretne kinézni, illetve felöltözni, mint az anyukája. Így biztos, hogy nagy öröm lesz számára, ha felveheti a ruháinkat és egy kis otthoni divatbemutató keretein belül felvonultathatja a legjobb szetteket. Ha még fotókat is készítünk róla, akkor egy este erejéig igazi szupermodellnek érezheti magát, és tuti, hogy később nagy mosollyal az arcán fekszik le aludni.

  1. Ékszerkészítés

Ennél az elfoglaltságnál már az előkészületek során is jól érezzük majd magunkat, hiszen az ékszerkészítéshez be kell szereznünk némi alapanyagot, ami shoppingolással jár. Kislányunk már biztos, hogy attól is nagyon boldog lesz, hogy anyukájával kettesben elmehet a legközelebbi hobbiboltba, ahol kénye kedvére válogathat a csillogó kövek és kristályok között. Ha megvannak az alapanyagok, üljünk le együtt az asztalhoz, és engedjük szabadon a fantáziánkat. Készítsünk tiarát, óriási gyémántgyűrűt vagy valamilyen cuki állatos kitűzőt. A jókedv garantált!

5+1 SZUPER APA-LÁNYA PROGRAM

  1. Sütés

A közös sütésnél nincs is jobb, hiszen gyermekünk játszva tanulja meg a mértékegységeket és a számolást, mindemellett pedig a végeredmény egy istenien finom sütemény, amivel meglephetjük a többi családtagot. Gyerekkel sütni azonban nem a legegyszerűbb elfoglaltság, így ne egy feketeerdő torta elkészítését tűzzük ki célul. Készítsünk inkább egy kuglófot, esetleg valamilyen muffint.

  1. Karaoke

Ha kislányunk szereti a zenét, akkor egy karaoke estnek tuti, hogy örülni fog. Nincs szükség semmilyen drága technikára, mindössze egy nagyfejű körkefére, ami a mikrofont helyettesíti, a kedvenc zenéinkre és egy jó adag bulihangulatra. Énekeljük el közösen kedvenc dalainkat, és ne törődjünk azzal, ha hamisan kornyikálunk. A lényeg, hogy adjunk bele apait, anyait.

 

A gyerekbarát Moyra Kids UNICORN körömlakk szett igazán varázslatos és színes! Élénk, csillámos színeivel vidám, felszabadult játék a gyerekek számára. A kollekció a legközkedveltebb árnyalatokból összeállított válogatás egy színpompás díszdobozban. Szagtalan, vízbázisú, veszélyes és mérgező anyagoktól mentes, meleg vízzel és szappannal könnyen eltávolítható. Tökéletes választás ajándéknak is!