Menü

6 vidám manikűr nyárra

Körmeinkre nézve garantáltan jókedvünk lesz!

Home » Szépség » 6 vidám manikűr nyárra - 07.2017

A sötét és egyszínű körömfestéseket tartsuk meg a hidegebb hónapokra, most hirdessék körmeink is, hogy itt nyár! Ez a hat színes és mintás manikűr garantáltan jókedvre derít minket – még akkor is, ha épp nem a nyaralásunkat töltjük!

Görögdinnyés manikűr
Még ha nem is vagyunk nagy körömművészek, a gyűrűs ujjunkra akkor is tudunk egy stilizált görögdinnyét festeni. Egy vékony zöld csík, majd egy fehér csík, a többi pedig piros. A fekete magokról ne feledkezzünk meg!

Naplementés manikűr
A nyári naplementék a leggyönyörűbbek! Hogy hosszan nézegethessük őket, fessünk egyet a körmünkre is! A legegyszerűbb, ha matricát vagy körömnyomdát használunk, amellyel szabályos pálmafát is felvihetünk a körmünkre.

Sellőlány manikűr
Az unikornisok mellett a sellőlányok is rendkívül népszerűvé váltak idén nyáron, Ariel uszonyát pedig körmeinken is megidézhetjük. Ehhez csupán egy pikkelymintás körömnyomdára lesz szükségünk, amellyel a kívánt alapszínt díszítjük. Érdemes irizáló és pasztellszínekkel játszani, hogy igazán hableányos legyen a végeredmény.

Ananászos manikűr
Ha valaki egzotikusabb gyümölcsre vágyik, mint a görögdinnye, akkor dobja fel körmeit ananászokkal, hiszen ez is nagyon trendi! És az se gond, ha nincs kedvünk bíbelődni egy tucat ananásszal, elég, ha az egyik körmünket díszítjük vele, vagy ha csak egy-egy nagyobb gyümölcsöt festünk.

Hullámos manikűr
A tengerpart számtalan inspirációval szolgálhat számunkra: ha úgy tartja kedvünk, a hullámzó tengert is körmeinkre varázsolhatjuk. Ehhez azúrkék, világoskék és sötétkék körömlakkokra lesz szükségünk, amelyeket kisebb-nagyobb foltokban felviszünk a körmünkre, és még száradás előtt egymásba húzzuk a színeket – mintha csak márványoznánk. A művet mindenképp érdemes fedőlakkal tartósabbá tenni!

This is one totally cool mani and picture… #picturepolish 'marine' 📸 @sevenseasofpolish / shop link in bio

A post shared by piCture pOlish (@picturepolish) on

Matróz manikűr
A tengerészcsíkok, a kék-fehér-piros színpárosítás minden nyáron nagy kedvenc, nincs ez másképp idén sem. Ha visszafogott manikűrre vágyunk, fessünk csak egy kicsi vasmacskát a gyűrűsujjunkra. Ha pedig szeretnénk kihozni a maximumot a matróz témakörből, akkor jöhetnek a csíkok és a mentőövek is. Még különlegesebb lesz a végeredmény, ha matt fedőlakkot használunk.

 

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk