Menü

4 kreatív ötlet, hogyan Valentin-napozzunk idén

Romantika másképp

Home » Szabadidő » Tippek és trükkök » 4 kreatív ötlet, hogyan Valentin-napozzunk idén - 02.2019

Évről-évre elérkezik a szerelmeseket ünneplő nap. De egy idő után nehéz nem kifogyni az ötletekből azzal kapcsolatban, hogyan is töltsük el az ünnepet párunkkal. Mivel előbb vagy utóbb mindannyian bajba kerülünk a Valentin-napi időtöltéssel, össze is szedtünk 4 kreatív ötletet, hogy legyen mihez nyúlnunk.

Baráti meccs

Ki mondta, hogy a Valentin-nap csakis félhomályban suttogva, egy drága étterem asztalánál lehet romantikus? Ha meguntuk az erőltetett meghittséget, idén próbáljunk ki valami igazán szórakoztatót. Versenyezzünk például egy baráti meccs keretein belül életünk szerelmével. Tudjuk már, melyikünk bowlingozik jobban, ki a legveszélyesebb céllövő, vagy hogy mi vagyunk-e a gyorsabbak a gokart kormánya mögött? Ha nem, ideje kideríteni, ha igen, ideje megcáfolni. És a nyertes fizeti az esti pezsgőt.

PROGRAMAJÁNLÓ NAGYSZÜLŐKNEK VALENTIN-NAPRA!

Családi Valentin

Ha már gyerkőcök is vannak otthon, valószínűleg nem a legkönnyebb összehozni a szerelmes romantikát. De ne bánkódjunk, inkább vonjuk be őket is az ünneplésbe. Tartsunk egy igazi Valentin-napi családi őrületet, ahol mindenki jól szórakozhat, és amiben mindenki részt vehet. Kézműveskedjünk, és készítsünk Valentin-napi kártyákat egymásnak, süssünk Valentin-napi süteményeket, borítsuk a lakást Valentin-napi díszbe, lövöldözzünk egymásra szívecske végű szivacs-nyilakkal, vagy menjünk el egy fotófülkébe, és örökítsük meg Valentin-napi öltözetünket. Az biztos, hogy sem mi, sem a csemeték nem fognak unatkozni.

Tanuljunk együtt

Mindig is érdekeltek a francia konyha rejtelmei, vagy kíváncsiak vagyunk, hogyan kell egy igazán gyönyörű kávét elkészíteni? Esetleg mindketten egész jól rajzoltunk gyermekkorunkban, és megnéznénk, hogy megy a dolog évekkel később? Tanulni mindig is hasznos dolog volt, ma, a számtalan tanfolyam és oktató foglalkozás világában pedig még kiemelkedően izgalmas és szórakoztató is. Miért ne próbálnánk hát ki együtt, méghozzá a szerelmesek napján? Egy ilyen élmény örök marad. Amikor pedig később meglepjük párunkat a közösen elsajátított francia almatortával, örömmel idézhetjük majd fel a közös emléket.

VALENTIN-NAPI AJÁNDÉKÖTLETEK

Valentin-est

Hol van megírva, hogy csakis kettesben tölthetjük a Valentin-napot? Ha nagy a baráti társaság, tartsunk idén egy közös Valentin-estet, így mindannyiunkról lekerül a nyomás a programtervezéssel kapcsolatban, és a szórakozás is garantált lesz. Ha még izgalmasabbá tennénk az eseményt, és van elég lelkesedés mindenkiben, tarthatunk akár társasjáték bajnokságot, tánc-estet, baráti borkóstolót vagy – a farsangi időszakra tekintettel – álarcosbált is.

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk