Active Beauty
4 DIY tipp a profi körömdíszítéshez

Ezekkel az egyszerű tippekkel díszes körmöket varázsolhatsz magadnak

4 DIY tipp a profi körömdíszítéshez

Nem kell nagy művészet ahhoz, hogy körmeinket kis műalkotásokká változtassuk. Ezekkel az egyszerű tippekkel és egy kis kézügyeséggel kreatív köröm mintákat készíthetünk otthon, akár egy profi.

Saját személyiségünket sokféleképpen kifejezhetjük: egyedi stílussal, csillogó sminkekkel vagy markáns körömdíszítéssel. Mert a színes pop-art körmök, a csillogó vagy a geometriai alakzatok jó hangulatba hoznak minket, és önbizalomról tanúskodnak. Valamivel finomabbak és egyszerűbbek a színátmenetek, amelyek Claude Monet festői naplementéjére emlékeztetnek. Akár figyelemfelkeltő, akár romantikus: Christoph Koller műkörmös professzionális tippjeivel a műkörömalkotások otthon is sikeresek lehetnek.

Szakmai tipp: tudtad, hogy a bőr zsírosabb, mint a köröm? Ha egy résztét véletlenül kilakkozzuk, akkor a körömlakk tartóssága csökken, és gyorsabban lekopik.

LAKKOZÁS NÉLKÜL

KÖRÖMTERVEZÉS: MUTATUNK 4 ÖTLETET

Színes pop art körmök

Nem biztos, hogy a geometria mindenki kedvence volt az iskolában, de most annál szórakoztatóbb, ha színes formákat és vonalakat rajzolunk a körmünkre az egyszerű körömtervezés érdekében.

Így csináld: Az alap egy fehér körömlakk réteg, amelynek jól meg kell száradnia, ezután jönnek a színek. Először minden körömhöz elegendő három szögletes alakzat, például piros, kék és sárga színű, amelyeket aztán fekete vonal szegélyez. A haladók rácsból indulnak ki, és csak ezután töltik ki az egyes területeket színekkel. Végül azért, hogy a köröm kialakítása hosszú ideig tartson, vigyünk fel egy réteg fedőlakkot.

Színátmenetek: naplemente

Szeretnél színes harmóniát? Christopher Koller műkörmös a köröm felületének kétharmadát sötétvörösre, a többit narancssárgára festi.

Így csináld: A színek közötti átmenet elegyengetéséhez vékony ecsettel fess apró foltokat a sárga, a narancs és a vörös különböző árnyalataiban. Ezután átlátszó lakkal fixáld.

Tipp: Ha a fedőlakkot még a festék teljesen megszáradása előtt alkalmazod, az még jobb elmosódott hatást eredményezhet.

A SZÉP KÖRÖM ELLENSÉGEI

Finom vonalak, nagyszerű figyelemfelkeltő hatás

Mosolygós, csókos vagy kacsintó smiley? Különböző arcú smiley-k, mint a köröm fő mintái. Nem olyan könnyű, de mindenképpen megéri az erőfeszítést.

Így csináld: Először hozz létre egy egyenletes alapot átlátszó lakkal. Amint ez az első réteg megszáradt, a szakemberek vékony ecsettel, fekete körömlakkal és kreatív sablonnal a fejükben kezdenek dolgozni. Ha nincs elég ügyes kezed a festéshez, akkor megfelelő körömmatricákkal is elkészítheted ezt a dizájnt. Végül a megszáradt körmöket ismét átlátszó fedőlakkal fixáld.

Fények és csillogás

Egy kis csillogással minden jobb, ez igaz a lenyűgöző, de egyszerű köröm kialakításra is.

Így csináld: Először kenj fel egy pezsgő színű körömlakkot. Még mielőtt az első réteg megszáradna, kerüljön csillámpor a körmök első harmadára. Ha szeretnéd, kihangsúlyozhatod a körömvégeket strasszokkal is. Nagyon hosszú körmök esetén a körömművész, Christopher Koller azt javasolja, hagyj egy vékony csíkot üresen a köröm első harmadában. Ez optikai választóvonalat hoz létre a csillogó lakk és a strasszok között, fokozva a csillogást.