Menü

3 hely, amit egy fiús anyának ismernie kell

És fel is kell keresnie fiával

Home » Szabadidő » Utazás » 3 hely, amit egy fiús anyának ismernie kell - 05.2018

Mi is legyen a hétvégi program? Sok szülő morfondírozik ezen esténként munka után, azonban van, amikor egyszerűen nem jut eszünkbe semmi. Kifogytunk, tanácstalanok vagyunk, unjuk már a mozit vagy a hétvégi játszóterezést, és túl fáradtak vagyunk egy erdei kiránduláshoz. Különösen jellemző ez a fiús anyukáknál, hiszen egy-egy elevenebb kissrác igencsak ki tudja fárasztani mamáját a hétvégére. Hova mehetünk hát, amit biztos, hogy ő is és mi is élvezni fogunk, és amire fárasztó kötelesség helyett igazi élményként gondolunk majd vissza?

Miniversum – Budapest

A főváros szívében, az Andrássy úton találhatjuk meg az 1300 méter sínpályával és 100 darab mozgásban lévő mozdonnyal, 3 ország, 14 településének, több mint 600 épületét és 5000 minifiguráját összekötő mini univerzumot. Az igazán szórakoztató kiállításon a kicsinyített Magyarország, Ausztria és Németország tájai elevenednek meg, sőt történelmi témájú asztalokat is találhatunk. A Miniversum saját játszóházában korosztályuknak megfelelő programokon, építői- és alkotói foglalkozásokon vehetnek részt a gyerkőcök. Ha pedig kisfiunkat annyira rabul ejtené a környezet, még születésnapi buliját is tarthatja a helyszínen. Az Andrássy úti kiállításra elérhetőek gyermek, diák, nyugdíjas és felnőtt jegyek, de különféle kombinációjú családi belépőket is lehetőségünk van vásárolni. Minden további információ ide kattintva érhető el.

Visegrádi Gokart és Kalandpark

A kicsit mozgalmasabb szórakozás után vágyakozóknak csodás lehetőséget nyújt energiáik levezetésére a Visegrádi Gokart és Kalandpark. A parkban az akadálypályán kívül kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatják a számukra legizgalmasabb időtöltést, hiszen választhatunk a felfújható labdában való szaladgálás (water ball), a trambulinozás, billiárdozás, íjászat, csocsózás és óriás sakk között. A kalandpálya izgalmas útvonalai és akadályai már 4 éves kortól várják a gyerkőcöket. Ha a srácok inkább a sebesség szerelmesei, válasszuk a park Gokart pályáját, ahol gyermek-gokartban száguldozhatnak kis versenyzőink. A Kalandparkban lehetőségünk van születésnapi zsúrok és csoportos programok rendezésére is. Részletekért látogasson el a kalandpark weboldalára!

Gyermek Autós Közlekedési Park – Esztergom

Esztergomban picit felnőtté válhatnak gyerkőceink: mini KRESZ pályán kóstolhatnak bele a szülők által már nagyon is jól ismert forgalmas utak világába. A gyerekeket 6-12 éves korig várja az – egy nagy autógyártó cég és egy helyi vállalkozó pár összefogásából létrejött – mini KRESZ pálya.  A cég lekicsinyített, elektromos modelljeit vezetve pedig a kisiskolások játszva tanulhatnak a különböző közlekedési szabályokról és veszélyekről egyaránt. Az igazán élethű tapasztalatokért és a komoly sikerélményért itt tenni is kell: a gyerekeknek igazi mini KRESZ tanfolyamon kell részt venniük a mini jogosítvány megszerzéséhez, és a lurkók csak ezután ülhetnek be kis kabriók mini volánjai mögé. Szerintünk ezt nem szabad kihagyni!

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk