Active Beauty
2019-es novemberi horoszkóp

Mit ígérnek a csillagok?

2019-es novemberi horoszkóp

2019-es novemberi horoszkóp

Skorpió 10.24. – 11.22.

Ezúttal nincs szüksége mások társaságára! Töltsön el néhány napot egyedül – és eközben figyeljen befelé. Ez nemcsak nagyon szórakoztató, hanem igazán izgalmas is tud lenni. Ideális lenne erre egy hosszú hétvége november közepén: wellness és pihenés egy jó könyv társaságában.

Nyilas 11.23. – 12.21.

Kedves Öntől, hogy már most elkezd azon gondolkozni, hogy kit mivel lepne meg a szeretet ünnepén. De igazából azon kellene morfondíroznia, hogy mivel tudná saját magát boldoggá tenni. Itt az ideje, hogy valóra váltsa egy nagy álmát! Az ehhez szükséges pénzhez egy jól fizető megbízás révén juthat hozzá.

Bak 12.22. – 01.20.

Az elméje tenni vágyik, a teste viszont inkább csak lustálkodna? Ez annak jele lehet, hogy a teste vigyáz Önre – és egy pihenőszünet beiktatását javasolja. Még jobb lenne egy kis vakáció: november 10. és 15. között, méghozzá egy olyan ember társaságában, aki Önre igazán nyugtató hatással van.

Vízöntő 01.21. – 02.19.

Mások véleményét érvényesülni hagyni nagyon elegáns dolog – egészen addig, amíg a sajátunkat is pont ilyen nagyra tartjuk. Álljon ki a nézőpontjai mellett, és ragaszkodjon ahhoz, ami jár Önnek. Tipp: Ha a megfelelő keretek között hangzanak el a szavai, azáltal azok sokkal nagyobb súlyt kaphatnak.

Halak 02.20. – 03.20.

Nem tudja, kinek csinosítaná ki magát? Például a saját tükörképének! Kiváló az esztétikai érzéke, és minden szemet gyönyörködtető dolognak örül. Keressen magának ebben az időszakban egy klasszikus művészi tevékenységet, mert most nagyon rááll a keze ezekre.

Kos 03.21. – 04.20.

Jót tenne magával? Akkor most egyszerűen ne tegyen semmit. A legjobb terv ugyanis a tervnélküliség. Töltsön el november első felében néhány céltalan napot, valamint estét. Ez adja majd meg azt a kreatív löketet, melyre november 11-e után a munkahelyén igazán szüksége lesz.

Bika 04.21. – 05.20.

Elege van abból, hogy állandóan mindenki Önnek panaszkodik? Akkor sírja ki nyugodtan magát. Nem kell mindig erősnek lennie. Különösen november utolsó hetében lesz szüksége támaszra. Ezt egy olyan ember személyében találhatja meg, akire nem is számított.

Ikrek 05.21. – 06.21.

Senki sem tökéletes. És valaki, akinek november 10-e körül odaajándékozza a szívét, ezt egyáltalán nem is várja el Öntől. Nem kell hibátlannak tűnnie. Ehelyett adjon neki egy esélyt arra, hogy olyannak ismerhesse meg, mint amilyen valójában, az összes hibájával együtt, melyek Önt szerethetővé teszik.

Rák 06.22. – 07.22.

Szeretné, ha mindenki kedvelné? Akkor a legjobb, ha önmagával kezdi a sort! Bizonyítsa be, hogy értékeli önmagát – és kényeztesse magát november második hetében úgy, ahogy azt kell. Vegyen ki néhány nap szabadságot, és élvezze ki a gondtalan semmittevés minden percét.

Oroszlán 07.23. – 08.23.

Az önszeretet jó és szép – de sajnos túlzásba is vihető. Az Ön esetében november 20-a körül ez akár önajnározásba is átcsaphat. Nem csoda, hogy a partnere a beképzelt viselkedésére negatívan reagál. Azért, hogy véletlenül se legyen belőle háború: figyeljen oda egy kicsit jobban az ő szükségleteire is.

Szűz 08.24. – 09.22.

Az Önben lakozó gyermek kiordítja a lelkét, de Ön ezt egyszerűen nem akarja meghallani! Pedig ő tényleg csak segíteni szeretne. Mert még ha Önnek fontos is a „felnőttes” viselkedés: sok problémát sok esetben sokkal egyszerűbb játékos módon megoldani.

Mérleg 09.23. – 10.23.

Ismét minden(ki)re gondolt – csak saját magáról feledkezett meg? Reméljük, utolsó alkalommal lépett ebbe a csapdába. A csillagok azt szeretnék, hogy mostantól egy kicsit jobban figyeljen oda a saját szükségleteire. És ezért november 17-én jutalmazza meg magát – mondjuk, egy új szerelemmel.

Holdnaptár-tippek

  1. Akár a farsangi időszak előtt is viselhet maszkot: 2019. november 11-ig különösen hatékonyak az arcpakolások.
  2. Változásra vágyik? Mit szólna egy új hajszínhez? A legjobb, ha erre 2019. november 3. és 5. között, vagy 11-én tesz szert.
  3. Eldöntötte, hogy készíttet egy tetoválást? A 2019. november 13. és 26. közötti időszak a legkedvezőbb ehhez!