Active Beauty
2019-es júliusi horoszkóp

Mit ígérnek a csillagok?

2019-es júliusi horoszkóp

2019-es júliusi horoszkóp

Rák 06.22. – 07.22.

Formába kívánja hozni magát a bolygók segítségével? Ez egyáltalán nem nehéz feladat. Nyaralása alatt ne a fűtött medence partján sütkérezzen, hanem ússzon inkább sokat a jéghideg tóban. Ezzel áramot spórol és több kalóriát éget el – és növeli annak az esélyét, hogy egy igazi természetimádóval találkozik.

Oroszlán 07.23. – 08.23.

Több szabadtéri akcióra vágyik a mindennapjaiban. Csakhogy a kedvese ezt az ötletet nem találja olyan jónak, mint Ön. Ahelyett, hogy nekiállna vele ezen veszekedni, hallgassa meg inkább az ő érveit is. Akkor július 17-e körül nagyon könnyen találhatnak egy kompromisszumos megoldást.

Szűz 08.24. – 09.22.

Szeretne valamit tenni a klímaváltozás ellen, és eközben kedves embereket megismerni? Akkor hát csatlakozzon egy természetvédő projekthez, vagy hívjon egyet életre! Most nagyon könnyen megnyerhet másokat a tervéhez. Vegyen ki ehhez július második hetében néhány szabadnapot.

Mérleg 09.23. – 10.23.

Az Ön számára magától értetődő, hogy idén az üdülés egy környezettudatos formáját fogja választani. Azt viszont, hogy
a kedvesét miért nem hozzák lázba a nyaralási tervei, nem érti. Ne hagyja, hogy a kritika elrontsa a várakozást. Ha egyszer már ott lesznek, akkor mindketten élvezni fogják.

Skorpió 10.24. – 11.22.

Most egyszerűen a szabad ég alatt tud a legjobban ellazulni. Legkésőbb július harmadik hetében ajándékozza meg önmagát egy kis pihenéssel – a túl sok stressz egyébként aggodalmaskodóvá teszi, és ez mélyítheti a bizalmatlanságot a kapcsolatában. Ne hagyja, hogy ez beárnyékolja a szép órákat!

Nyilas 11.23. – 12.21.

Nem tudja, hogy mit csináljon a nyaralása alatt? A legjobb, ha semmit! Ez ugyanis kevesebb energiát emészt fel. Lustálkodjon egyszer órák hosszat a függőágyban, megérdemli! Ezután olyan kreatív lesz, mint már rég nem. És a privát életében, valamint szakmailag is komoly sikereket könyvelhet el.

Bak 12.22. – 01.20.

A szép szavak nem tudják megmenteni a világot. A jótettek viszont annál inkább. Próbálja meg azokat a dolgokat, melyekről már sokszor beszélt, a gyakorlatba is átültetni. Ez enyhíteni fog az elégedetlenségén is, ami július harmadik hetében igen erős lesz – és amire semmi sem hoz gyógyírt.

Vízöntő 01.21. – 02.19.

Az embertömegek elrontják a kedvét. Az eldugott üdülőhelyeken viszont kivirágzik. Nyugodtan vigyen magával egy kísérőt, viszont tisztázza vele, hogy Önnek most magányos órákra és nyugalomra is szüksége lesz. Júliusban még kevesebb ember közelségét képes elviselni, mint egyébként.

Halak 02.20. – 03.20.

A környezettudatos gondolkodás most pont passzol a természetéhez. Júliusban ösztönösen kerüli azokat a dolgokat, melyek árthatnak a bolygónak, és arra is ügyel, hogy a környezete is jól érezze magát a bőrében. Viszont mindkettőt csak a hónap végén méltányolják, de ne hagyja, hogy ez leterelje az útjáról.

Kos 03.21. – 04.20.

Mindegy, milyen hosszú a szabadsága, mindig rövidnek érzi? Akkor teremtsen az otthonában éjjel-nappal nyaralóhangulatot! Egy házfelújításnak most kedvez a csillagok állása. Éljen a lehetőséggel, és építsen be a házába fenntartható technológiákat. Ezzel energiát és pénzt takaríthat meg.

Bika 04.21. – 05.20.

Miért utazna el a messzi távolba, amikor semmi egyébre nem vágyik, mint a mezőn feküdni és relaxálni? Ahelyett, hogy szén-dioxid-lábnyomát egy távoli utazással még tovább növelné, üdülhetne akár itthon. Egy ember, aki közel van a szívéhez, akkor gyakrabban is meg tudná látogatni Önt.

Ikrek 05.21. – 06.21.

Itt a legfőbb ideje elutazni egy távoli szigetre? Mégse pattanjon fel a következő gépre, hanem szánja rá az időt, és tervezze meg nyugalomban a nyaralását. Akkor nemcsak az utazás lesz fenntarthatóbb, hanem a pihenés is. És jól gondolja végig, hogy kivel töltené el legszívesebben az év legszebb heteit.

Holdnaptár-tippek

  1. Egy aktív nyaralás az álomalakért? Július második felében egy szempillantás alatt felugranak az úszógumik.
  2. Gyorsan elmenne még az utazás előtt a fogorvoshoz? A legjobb napok ehhez a július 17–19. és 25–28. közötti időszakok.
  3. A kozmetikai pakolások hatóanyagai felszívódásának legjobb időpontja július első két hete. 17-én és 18-án hathat a legintenzívebben