Menü

2019-es augusztusi horoszkóp

Mit ígérnek a csillagok?

Home » Életmód » Horoszkóp » 2019-es augusztusi horoszkóp - 08.2019

2019-es augusztusi horoszkóp

 

Oroszlán 07.23. – 08.23.

Oroszlán csillagjegy augusztus-szeptemberi horoszkópja

Most vagy soha! Ha a kedvesével egy holdfényes pikniket terveznek, akkor még azelőtt érdemes sort keríteni rá, hogy véget érne a nyár. Augusztus második hete épp ideális is lenne erre a célra: akkor nagyon egy hullámhoszszon lesznek. És ki tudja? Még az is lehet, hogy egy második kívánsága is teljesülni fog akkor és ott.

Szűz 08.24. – 09.22.

Szűz csillagjegy augusztus-szeptemberi horoszkópja

Jobban örült volna egy forró szerelemnek, mint egy forró nyárnak? Akkor tegyen valamit a klímaváltozás ellen, és csatlakozzon a közelében lévő közösségi kerthez egy kis városi zöldesítésre. Egy közös projekt során rendkívül jók az esélyei most arra, hogy végre megismerje a rég várt nagy Őt.

Mérleg 09.23. – 10.23.

Mérleg csillagjegy augusztus-szeptemberi horoszkópja

Épphogy véget ért az egyik nyaralás, kezdetét is veszi a következő – legalábbis így érzi. Ahelyett, hogy visszasírná a múltat, várakozással tekint a jövőbe. Pozitív hozzáállásán az augusztus 24-én Önt érő csalódás sem változtat: optimizmusa megingathatatlan. És a prognózisa igaznak is bizonyul!

Skorpió 10.24. – 11.22.

Skorpió csillagjegy augusztus-szeptemberi horoszkópja

A késő nyári nap álmossá és fáradttá teszi? Nagy szüksége lenne most a pihenésre, különben romlani fog a koncentrációs képessége. Gondoskodjon arról, hogy a hétvégéi zavartalanul teljenek, kapcsolja ki a mobiltelefonját, és töltsön értékes időt a szeretteivel. Ne aggódjon, nem marad le semmiről!

Nyilas 11.23. – 12.21.

Nyilas csillagjegy augusztus-szeptemberi horoszkópja

A nyári szerelmével szívesen együtt ünnepelné a karácsonyt is? Nem kizárt, hogy sikerülni is fog. Az Önök között kialakuló érzések elég erősek lehetnek ehhez. A kérdés csak az: ellen tud-e állni a társasági nyomásnak? Szeptember 1-jén megkapja erre a választ.

Bak 12.22. – 01.20.

Bak csillagjegy augusztus-szeptemberi horoszkópja

A legszebb nyár is véget ér egyszer. Még sincs oka arra, hogy szeptemberben emiatt szomorkodjon, hiszen augusztusban annyi csodás órát élt át. Szeptember 5-én ne hallgasson a pesszimistákra, hanem maradjon bizakodó. Ennek köszönhetően magabiztos is maradhat!

Vízöntő 01.21. – 02.19.

Vízöntő csillagjegy augusztus-szeptemberi horoszkópja

Szeret, nem szeret… Hagyjon fel a szegény kis virágok tépkedésével, és inkább „neki” ajándékozzon egy szálat. Hogy álmai férfija viszonozza-e érzéseit, megtudhatja, ha augusztus harmadik hetében aktívan közeledik felé. De az elutasítástól való félelme valószínűleg teljes mértékben alaptalan.

Halak 02.20. – 03.20.

Halak csillagjegy augusztus-szeptemberi horoszkópja

A nyári eseménytelenségben sokszor olyan titkok kerülnek napvilágra, melyekről soha nem gondolta volna, hogy bárkit is érdekelhetnek. Ezért ne legyen augusztus utolsó hetében könnyelmű, és jól gondolja meg, hogy kit avat be a dolgaiba. Várja meg inkább, míg jobban megismeri az Ön körül lévő embereket.

Kos 03.21. – 04.20.

Kos csillagjegy augusztus-szeptemberi horoszkópja

Az augusztus csupa jót hoz az Ön számára: a munkahelyén dicséretekkel halmozzák el, a privát életében pedig valaki számára Ön a Nr. 1. Csupán szeptember első hetében okoz egy pénzügyi téma némi kellemetlenséget. Ne hagyja, hogy ez kibillentse az egyensúlyából!

Bika 04.21. – 05.20.

Bika csillagjegy augusztus-szeptemberi horoszkópja

A késő nyár szerencsét hoz Önnek! A munkahelyén az egyik sikert aratja a másik után, és a szerelemben is csupa pozitív fejleményre számíthat. Ne játszsza el a bónuszát, hanem fektesse pénzét és érzéseit hosszú távú tervekbe és projektekbe. Egy ingatlanvásárlásnak épp kedveznének a csillagok.

Ikrek 05.21. – 06.21.

Ikrek csillagjegy augusztus-szeptemberi horoszkópja

Augusztus második hetében több pillangó repked a gyomrában, mint a legtöbb kerttulajdonos nyári orgonabokrai körül. Menjen el kedvesével egy fenntartható, lakókocsis romantikus kirándulásra – higgye el, imádni fogja. Ez nemcsak a szerelmüket fogja fenntartani, hanem a kinti állatvilágot is.

Rák 06.22. – 07.22.

Rák csillagjegy augusztus-szeptemberi horoszkópja

Szívesen klímabarátabbá alakítaná az életét? Akkor nyáron gyalogoljon vagy kerékpározzon sokat. Ez a közlekedési mód környezettudatosabb és fitten is tartja – és közben még kedves embereket is megismerhet. Egy augusztus 25. körül kötött ismeretség igazán ígéretesnek tűnik.

 

Holdnaptár-tippek

  1. A haja sprőddé vált a nyári nap hatására?Akkor irány a fodrász! A legjobb, ha ezt az augusztus 28. és 31. közötti időszakra időzíti.
  2. A napfürdőzés után megajándékozná az arcbőrét egy kiadós kényeztetéssel? Augusztus 2–14. között az intenzív ápolásért különösen hálás lesz a bőre.
  3. Meghosszabbítaná a nyári barnaságot? Szeptember első két hetében az önbarnítók jobban hatnak, mint máskor.
Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk