Active Beauty
2018-as októberi horoszkóp

Mit ígérnek a csillagok?

2018-as októberi horoszkóp

2018-as októberi horoszkóp

Mérleg 09.23. – 10.23.

Az erő a belső békében gyökeredzik – főleg az Ön esetében. Energiái a stresszmentes és csendes környezetben a legerősebbek. Október 15-e körül ne csak projektjei nyereségessé tételét célozza meg, használja ezeket az energiákat egy jó cél elérésére is. Az, hogy másoknak segíthet, boldoggá teszi.

Skorpió 10.24. – 11.22.

Az október lehetne akár egy szép szerelmes élményekkel teli, nyugodt hónap is, de egy a múltban történt eset nem hagyja nyugodni. Ahelyett, hogy időről időre újra felidézné ezt az emléket, öntse ki inkább a szívét valakinek. Október 10-e után könnyen találhat ehhez megfelelő beszélgetőpartnert.

Nyilas 11.23. – 12.21.

A tiszta lelkiismeret az egyik legjobb dolog a világon, ezt Ön is jól tudja. Éppen ezért ne hagyja, hogy bármilyen kétes ügybe belerángassák. Álljon ki természetesen a véleménye mellett, de hallgasson a megérzéseire. Azok megmutatják Önnek azt az utat, amin hosszú távon sikereket érhet el.

Bak 12.22. – 01.20.

Ön ebben a hónapban a meg- testesült nyugalom, akinek a társaságát sokan keresik, hogy megnyugvást találjanak a mindennapok zűrzavarában. És Ön tárt karokkal fogadja ezeket a vendégeket. Az, hogy kedves embereket tudhat maga körül, sokkal több örömöt szerez most Önnek, mint vállalkozása.

Vízöntő 01.21. – 02.19.

A hónap egyértelmű mottója: Őrizze meg hidegvérét! Még akkor is, ha Ön körül most minden felbolydult – maradjon laza, és ne változtasson a tempóján. Főleg a hónap második felében ne hagyja, hogy magával ragadja mások hisztériája, és ez hatással legyen a döntéseire.

Halak 02.20. – 03.20.

A lazítás az aktuális kedvenc elfoglaltsága. Ne hagyja, hogy mások ebben megzavarják. Űzze el a túlbuzgó zaklatókat, akik értelmetlen feladatokat lőcsölnének Önre, legalábbis a privát környezetéből. Élvezze a társasági kikapcsolódást. Ezen találkozások egyike mély nyomokat hagy majd Önben!

Kos 03.21. – 04.20.

A hónap tanácsa: Lassítson! Nem az a lényeg, hogy milyen gyorsan készül el a munkájával, hanem hogy jó minőségű legyen a végeredmény. A szerelemben is az út a cél: ne próbálja mindenáron döntésre bírni partnerét, élvezze inkább a vele töltött időt. Így lesz kerek egész a szerelem.

Bika 04.21. – 05.20.

Októberben hajlamos lesz túlaggódni a dolgokat, és a szokásosnál könnyebben ki lehet hozni a sodrából is. Keresse olyan emberek társaságát, akik nyugtató hatással vannak Önre, és fogadjon el tőlük jó tippeket. Ezeknek köszönhetően talán már nem is lesz több oka a nyugtalanságra.

Ikrek 05.21. – 06.21.

Egy sikeres projekt után miért ne dőlhetne nyugodtan hátra? Sőt, október 5-e körül ennek örömére vegyen is ki egy kis szabadságot – elvégre eleget robotolt az utóbbi időben. Ezt követően újult erővel térhet vissza a hétköznapokba. És rögtön bezsebelheti a következő nagy sikereket is.

Rák 06.22. – 07.22.

Túl nyugodtnak tűnik a magánélete? Ezért nehogy elkezdjen veszekedni, hanem örüljön az október 11. és 29. közötti harmonikus óráknak, melyekben Ön és kedvese szavak nélkül is megértik egymást. A munkahelyén úgyis akciódús időszak várható. Próbáljon meg legalább rövid szüneteket beiktatni.

Oroszlán 07.23. – 08.23.

Annak van igaza, aki a leghangosabban kiabál? Nem valószínű. Ha október második felében érvényesíteni szeretné az akaratát, válassza a nyugodt beszélgetés eszközét célja eléréséhez. Egy másik lehetőség lenne a kivárás, akkor is, ha nehezére esik: október 30. után maguktól megnyugszanak a kedélyek.

Szűz 08.24. – 09.22.

Az utóbbi hónapokban rengeteget volt úton, most itt az ideje egy kicsit nyugalmasabb vizekre evezni. Október második felében hagyja, hogy megtalálják a dolgok. Ha így tesz, akkor mind a szerelemben, mind az üzleti életben szerencse érheti. Hosszú távú céljainak ezzel teszi a legjobbat.

Holdnaptár-tippek:

  • Itt az ideje egy hajvágásnak? Október 4. és 7.,valamint 10. és 11. között sikerülhet a legjobban.
  • Ebben a hónapban rendkívül hatásosak az arcmaszkok – főleg október 10. és 22. között.
  • Most egy wellness nyaralás (lazító masszázsokkal) is igen jó hatással lehet az egészségére és a kedélyére.