Active Beauty
Fesztivál frizurák: így hordják őket az influenszerek

Hippi stílus

Fesztivál frizurák: így hordják őket az influenszerek

Végre ismét érezni lehet a hangos zene ritmusát, el lehet menni barátokkal táncolni, és Instagram fotókhoz is lehet pózolni. Ezek a fesztivál frizurák nem csupán praktikusak, de fantasztikusan is néznek ki! Így készítheted el oket:

Kötelezo kellékek

Tény, hogy szeretünk fesztiválokra járni, azonban valljuk be, hogy a nyári hoség és a sorbanállás nem éppen a barátaink. Éppen ezért elengedhetetlen a szárazsampon, ami már kicsi, utazó méretben is kapható, így nem foglal sok helyet a hátizsákban.
Rázd fel alaposan, és kb. 20 cm távolságból fújd be a hajtöved. Ezután dörzsöld át az ujjaiddal vagy fésülködj meg, és máris úgy fogsz kinézni, mintha frissen mostad volna meg a tincseidet.

Tinsel haj

A tinsel haj (az angol tinsel szó magyarul lamettát jelent) az egyik legkönnyebben elkészítheto fesztivál frizura. Ehhez az aranyos csillámos viselethez értelemszeruen venned kell némi lamettát, méghozzá olyat, ami kétszer hosszabb a hajadnál.
Középen hajtsd félbe a szálakat, majd válassz el egy tincset a hajadból. A lametta végére készíts egy kis hurkot, majd fuzd át rajta a tincset, és húzd szorosra. Ezt a folyamatot annyiszor ismételd meg, hogy a lametta egyenletesen el legyen osztva a hajadban. Ezt a frizurát elkészítheted kibontott, de bármilyen más módon megformázott hajjal is.

Mermaid haj (sello – a szerk.)

A mermaid hajhoz lágy hullámokat és több kicsi fonatot kell készítened, melyeknek a pontos száma a hajad szerkezetétol és hosszától függ. Ha különféle színu és formájú hajcsatokat és díszeket is használsz, például kagyló klipszet, akkor még különlegesebb hatása lesz a végeredménynek.

Boxer fonat vagy buborék lófarok

A különbözo hajfonatok már évek óta a legkedveltebb fesztivál frizurák közé tartoznak. Ez teljesen értheto, hiszen rendkívül praktikusak: a hajad nem lóg állandóan az arcodba, és még másnap is jól néznek ki. Az alábbi copfok a kedvenceink, és most eláruljuk, hogyan tudod Te is egyszeruen elkészíteni oket!

Ilyen egyszeru a boxer fonat

Elore elnézést kérünk azoktól, akik oldalt szeretik elválasztani a hajukat, ugyanis a boxer fonathoz elengedhetetlen a középso választék.

  • Eloször készítsd el a választékot, majd oszd két tincsbe a hajad.
  • A tincseket legelöl a homloknál oszd három részre, mintha egy klasszikus francia fonást készítenél, azaz mindig fogj hozzá egy újabb adag hajat addig, amíg a végére nem értél.
  • Ezt ismételd meg a választék másik oldalán is, és már el is készültél ezzel a fesztivál frizurával!

Buborék lófarok

Ha nem szeretsz hosszadalmasan fonni, akkor imádni fogod a buborék lófarkat. A füleid felett válaszd el a hajad, és kösd lófarokba. A hajad hosszúságától függoen vegyél elo több hajgumit, majd ezekkel oszd több részre a copfod. Ha növelni szeretné a buborékok volumenét, tupírozd fel a gombócokat!

Gyors és egyszeru: face framing copfok (arckeretezo copfok – szerk.)

Válaszd el középen a hajad. A választéktól jobbra és balra eso elülso tincsekbol készíts kicsi fonatokat. Ezeket akár hozzáfoghatod a copfodhoz vagy a kontyodhoz. Máris elkészültél a 2000-es évek egyik trendfrizurájával, méghozzá Hailey Bieber módra.

Csillámok minden mennyiségben

Ez a frizura rendkívül egyszeru, viszont nagyon mutatós is! A borbarát csillámokat keverd el folyékony hajzselével, majd egy ecset segítségével vidd fel a választékra. Ezt a csillámos választékot más fesztivál frizurához is elkészítheted, például a fent már említett boxer fonathoz.

A 90-es évek nagy visszatérése: space konty

Imádjuk ezt a viseletet, foleg azért, mert nagyon egyszeru az elkészítése. Ismét válaszd el középen a hajad, és a fejed azon a részén kösd egy-egy copfba, ahol szeretnéd, hogy a kontyok legyenek. A hajtincseket csavard meg, készítsd el a kontyot, majd rögzítsd egy második hajgumival és hajtukkel.


Az sos ´hajkrízis´ elhárításához ezeket érdemes magaddal vinned: