Active Beauty
Ez áll a csillagokban: Az active beauty 2024. június horoszkópja
Szöveg: Stefanie Angerer, Carolina Forstner

Csillagjegyek

Ez áll a csillagokban: Az active beauty 2024. június horoszkópja

Kos

Június közepéig minden úgy megy, mint a karikacsapás. Június 8-áig extra energiával lát el a Mars, 16-áig pedig sok jóra számíthatsz a szerelem és a szerencse terén. A hónap második felében családi teendők kerülnek a középpontba. Annak érdekében, hogy ezeket kellemes hangulatban teljesítsd, sok türelemre és elfogadásra lesz szükséged.
A hónap mantrája: Gyakorold az odafigyelést – hagyd pihenni a tested és a lelked.

Bika

A különböző pénzügyi döntéseket, befektetéseket a hónap első felére időzítsd, akkor ugyanis a Szaturnusznak hála sokkal átláthatóbbak lesznek a pénzügyeid. Ha időt szánsz erre a feladatra, akkor az év hátralevő részében hasznot húzhatsz belőle. Figyelem: a hónap közepétől már jellemzőbbek lesznek rád az érzelmi döntések.
A hónap mantrája: 9-étől rengeteg erőd lesz. Ez az időszak ideális lesz egy új mozgásforma kipróbálására!

A hónap csillagjegye: Ikrek

E hónap 20-áig Te állsz a középpontban. Bájos és életvidám kisugárzásodnak köszönhetően nagyon jól kijössz az emberekkel. Június első napjaiban a kozmosz továbbá rendkívül erőteljes és inspiráló impulzusokat küld számodra, melyek segíthetnek abban, hogy leküzd a téged akadályozó gondolatokat. A hónap közepén mindössze a Szaturnusz ronthat a hangulatodon, illetve kijózanító élményeket hozhat.
A hónap mantrája: Gondolkodj el a saját viselkedéseden, és proaktívan lépj fel nehéz szituációkban. Ezáltal még több pozitív változás fog bekövetkezni az életedben.

Rák

A pihenés és az öngondoskodás áll a hónap első felének középpontjában. Az egyedüllét és a nyugalom előnyeit most nagyon értékeled. E hónap 17-étől a Merkúr és a Vénusz is áthalad a csillagjegyeden, aminek köszönhetően sokkal több kedved lesz új kapcsolatokat teremteni és flörtölni.
A hónap mantrája: Legkésőbb 21-én oszd meg másokkal is az ötleteidet, legyenek azok magán- vagy szakmai jellegűek.

Oroszlán

A hónap első felében tele leszel erővel és energiával, főleg a munkahelyeden. Rendkívül produktív leszel, és helyt tudsz állni a versenytársakkal szemben. Azonban óva intünk: ne az egod irányítson, és sokkal inkább a csapatmunkára helyezd a hangsúlyt, mintsem az ellenségeskedésre.
A hónap mantrája: 15-étől óvakodj az állandó cselekvéstől, és inkább békélj meg a csenddel.

Szűz

A munkahelyeden jó pontokat szerezhetsz a lelkesedéseddel és az elkötelezettségeddel. Amennyiben előléptetésben vagy fizetésemelésben reménykedsz, jó hír, hogy 16-ától megnőnek az esélyeid. Azonban légy laza! A kapcsolatodban 6-a és 11-e között vádakkal szembesíthetnek.
A hónap mantrája: Ne hagyd, hogy a beszélgetések során elhatalmasodjanak rajtad az érzelmeid.

Mérleg

A Jupiternek köszönhetően június 7-éig számos szerencsés véletlen ér az élet különböző területein. Június 20-áig rengeteg kreatív ötleted támad, és minden könnyedén megy. Szükséged van némi kikapcsolódásra a hétköznapokból? A hónap első fele tökéletes választás az utazásra – főleg, ha egy romantikus vagy baráti kiruccanásra vágysz.
A hónap mantrája: Az üzleti találkozókat inkább halaszd a hónap utolsó harmadára.

Skorpió

A kapcsolatok állnak a középpontban! A már meglévőket el tudod mélyíteni, ugyanis minden az érzékiségről és a szenvedélyről szól – főleg a hónap első felében. Mindössze 8-a körül kell óvatosnak lenned: mindenféleképpen tisztázd a konfliktusokat, mielőtt nagy horderejű döntéseket hoznál.
A hónap mantrája: Június 15-étől felébred benned a kalandvágy. Ismerkedj új emberekkel, és utazz el!

Nyilas

Lelkesen és motiváltan indítod a júniust. Ehhez még konkrét célra sincs szükséged, egyszerűen élvezed az életet. Pozitív hozzáállásodnak köszönhetően vonzod magadhoz az érdekesebbnél érdekesebb embereket, akikkel órákon át tudsz filozofálni.
A hónap mantrája: A hónap első felére időzítsd a beszélgetéseket a pároddal, ugyanis 17-e körül nagyobb eséllyel adódhatnak félreértések.

Bak

Ha az utóbbi időben kikészített a munka és megterheltek a hétköznapok, akkor most örülhetsz, ugyanis végre ismét elérkezik az ideje a könnyedségnek és szórakozásnak. A kommunikáció is laza és produktív. Mindössze 8-a körül kell arra figyelned, hogy ne légy túl szigorú magaddal, továbbá ne vedd annyira komolyan a másoktól érkező kritikát. Ez a magánéletedre is érvényes.
A hónap mantrája: A kiegyensúlyozott, változatos és tápanyagokban gazdag étkezés most rendkívül jót tesz.

Vízöntő

Számodra a június egy kreativitással és életörömmel teli időszak kezdete. Ezt meg kell ünnepelned! E hónap 7-éig rengeteg energiád lesz. Ezt használd ki, és ismét láss neki olyan feladatoknak, illetve projekteknek, amikkel egy ideje nem foglalkoztál.
A hónap mantrája: A zseniális ötletekhez, melyek a védjegyeid, szükséged van a mentális pihenésre, amikor csak az öröm miatt csinálsz bizonyos dolgokat.

Halak

A hónap elején mindenáron javítani szeretnél a pénzügyi helyzeteden. Azonban fontos, hogy ne ess túlzásokba, ellenkező esetben eléred azt, amire vágytál, viszont túl fáradt leszel ahhoz, hogy kiélvezd. A hónap többi részében főként otthon szeretnél lenni. Hívd meg a szeretteidet egy kis ünnepségre!
A hónap mantrája: Végleg alakítsd át az otthonodat egy wellness-oázissá!