Active Beauty
Apróságok, amelyeknek hála mindig illatos lesz a fürdőszobád — NYEREMÉNYJÁTÉK
Szöveg: Sándor Alexandra

Illatos fürdőszoba

Apróságok, amelyeknek hála mindig illatos lesz a fürdőszobád — NYEREMÉNYJÁTÉK

Mindig tiszta és friss illatú fürdőszobára vágysz? A következő egyszerű tippekkel könnyedén semlegesítheted a kellemetlen szagokat, és kellemes illatot csempészhetsz a fürdőszobádba!

Rendszeres takarítás


A ritkább nagytakarítás helyett inkább gyakrabban tisztítsd meg a vécécsészét, a mosdót és a padlót! Ami egyben nagy feladatnak tűnik, részletekben csupán néhány percet vesz igénybe, ráadásul rengeteget segíthet a kellemetlen szagok ellen, amelyeknek a forrása könnyen lehet a fürdőszobában magától értetődő módon képződő, különböző fajta lerakódás.

Megfelelő levegőztetés


Ha van ablak a fürdőszobában, máris nyert ügyed van, hiszen gyorsan és könnyedén megoldhatod a szellőztetést, akár naponta több alkalommal is. A falba vagy mennyezetre szerelt szellőztető is tökéletes megoldást jelent, csak ne felejtsd el használni! Ha ezek egyike sem áll rendelkezésre, egy kis hordozható ventilátor is csodát tehet a fürdőszoba levegőjével.


Száraz törölközők


Talán meglepő, de a nedves törölközők kellemetlen szagot áraszthatnak, ráadásul a bennük elszaporodó mikroorganizmusok miatt nem is egészen higiénikusak. Ha nincs törölközőszárító a fürdőszobában, akkor érdemes lehet olyan megoldást keresned, amivel a helyiségen kívül szárítod meg a törölközőket két fürdés vagy zuhanyozás között – lehetőleg a szabad levegőn. Mosáskor pedig egy kis ecettel és finom illatú öblítővel vagy mosóparfümmel gondoskodhatsz a hosszan tartó frissességükről.

Légfrissítő


Szerencsére ma már annyiféle légfrissítő közül válogathatsz, hogy biztosan megtalálod az igényeidhez leginkább illő változatot. A természetes megoldások hívei illóolajat is használhatnak erre a célra, ami egyébként számos légfrissítő termék alapanyaga. A hagyományos aeroszolos változaton kívül konnektorba dugható, mozgásérzékelős vagy rudacskás fajták is vannak.

Szagsemlegesítő toalettpapír


Eszedbe jutott már, hogy milyen lehet, ha mosdóhasználatkor nem kell aggódnod a hátrahagyott szag miatt? Szerencsére létezik olyan toalettpapír, ami könnyed illatával nem csak elfedi, de hatékonyan csökkenti is a kellemetlen fürdőszobai szagokat. Ilyen például az új Zewa Deluxe OdorBlock® toalettpapír, amely szagsemlegesítő erejével hatékonyan csökkenti a kellemetlen szagérzetet.

Töltsd ki 2024. március 31-ig a lent található űrlapot, és válaszolj helyesen a feltett kérdésre, hogy tiéd lehessen a képen látható Zewa ajándékcsomag!

A nyereményjátékát szabályzatát és az adatkezelési tájékoztatót itt éred el.


EREDMÉNYHIRDETÉS

A játék lezárult. Mindenkinek köszönjük a részvételt. Rengeteg helyes megfejtés érkezett, alább az 5 szerencsés nyertes, akit e-mailben is értesítünk:

Nyertesek
- E. Attila, Debrecen
- M. Melinda, Siófok
- S-K. Enikő, Szentgotthárd
- P. Krisztina, Budapest
- Cz. Melánia, Gávavencsellő


Az űrlap nem érhető el, a nyereményjáték véget ért.