Active Beauty
Szuper ötletek a második randira
Szöveg: Nagy Viktória

A harmadik előtt

Szuper ötletek a második randira

Az első randevú varázsa semmihez sem hasonlítható! Ha viszont jól sikerül, lehet, hogy már rögtön a másodikon valami igazán izgalmas programra vágytok, ami nem mellesleg segít abban is, hogy többet tudjatok meg egymásról. Ehhez mutatunk most ötleteket.

Csak aktívan
Serkentsd az endorfintermelést egy aktív programmal. Ez lehet akár egy kellemes séta egy parkban vagy erdőben, de akár elmehettek hegyet mászni, kirándulni vagy biciklizni is. Képzeld csak el, hogy milyen felhőtlen lehet egy vasárnap reggeli séta. Az egyik kezeddel az ő kezét fogod, míg a másikban a kedvenc kávédat tartod. Sőt, ha van kutyád, akkor őt is vidd magaddal, így legalább kiderül, hogyan viselkedik a másik az állatokkal.

A zene nyelvén
Nem számít, hogy ugyanolyan stílusú zenét szerettekeó-e, vagy teljesen más az ízlésetek, egy élő zenés koncertet mindenki élvez. Ehhez nem is kell kifejezetten koncertjegyeket venned, hiszen számos étteremben és bárban szól élőzene. Ennek köszönhetően nem fogod kellemetlennek érezni, ha épp nem tudsz mit mondani, hiszen biztosan nem ül rátok kínzó csend. Egyszerűen élvezzétek egymás társaságát – és a zenét.
Az újdonság varázsa
Szintén remek program lehet, ha valami olyat találsz ki, ami mindkettőtök számára újdonság. Ez lehet akár egy kiállítás is, de elmehettek együtt falat mászni. Még az is előfordulhat, hogy egy új közös hobbit találtok együtt.

Finomságok között
Szerencsére egyre több helyen vannak már kellemes hangulatú termelői piacok, ahol nemcsak almát és burgonyát vehetsz, de még kulináris élményekkel is gazdagodhatsz. Kapjátok magatokra a melegítőtöket, találkoztatok a piacon, nézzetek körbe, társalogjatok a hétvégi terveitekről, majd igyatok egy finom kávét vagy ebédeljetek egy jót.

Három, kettő, egy... Rajt!
Kvíz este, billiárd, darts, minigolf, bowling – számos olyan program van, ahol kiélhetitek a bennetek szunnyadó versenyszellemet. Természetesen ne arról szóljon a randi, hogy mindenféleképpen le akarjátok győzni egymást, hiszen az is rendkívül szórakoztató tud lenni, ha nem igazán vagytok jók az adott területen. Ne felejtsd el: a sok nevetés összekovácsol.