Active Beauty
6 szépség baki, amit kerülj el egy első randevún

A szerelem jegyében

6 szépség baki, amit kerülj el egy első randevún

Az első randin mindenki izgul, és próbálja a legjobb formáját hozni. A nagy akarás azonban sokszor a visszájára sül el. Cikkünkben összegyűjtöttük azokat a szépség bakikat, amiket mindenféleképp kerülj el!

Szigorú konty
A férfiak nagyrésze ki nem állhatja a szigorú kontyot, egyszerűen nem tetszik nekik. Ez nem azt jelenti, hogy soha ne viselj kontyot, de az első randin talán jobban teszed, ha mellőzöd ezt a frizurát. Természetesen ha ez a kedvenc hajviseleted, és ezzel érzed magadat a legjobban, akkor viseld a randin is, mindössze arra figyelj, hogy legyen lazább a megszokottnál. Egyébként a kiengedett hajért rajong a legtöbb férfi, azaz nagy előnnyel indulsz, ha így mész a találkára.

Feltűnő smink
A legtöbb nő szebbnek érzi magát, amikor fantasztikus füstös szemeket készít és vörös rúzzsal festi ki a száját. De az első randira ez túl sok is lehet. A találkára inkább válassz egy visszafogottabb, természetes sminket, amitől frissnek és üdének fogsz tűnni, a szemeid pedig csillogni fognak. Ehhez mindössze egy könnyed alapozót, concealert, némi pirosítót, highlightert és szempillaspirált kell használnod.
 

5 TÉMA, AMIRŐL MINDEN PÁRNAK BESZÉLNIE KÉNETúl sok parfüm
Az első randira még az is fúj magára parfümöt, aki a hétköznapokban nem használ. Azonban ebben az esetben is ajánlott a mértékre figyelni, ugyanis ha egy parfümfelhő leng körbe, akkor az inkább visszatartja a másik felet a közeledéstől. Teljesen elegendő, ha mindössze a füleid mögé fújsz egy keveset kedvenc illatodból.
 
Ápolatlan körmök
A kezeknek is nagy szerepük van a megjelenésnél, így fokozottan figyelj körmeid állpaotára. Nem kötelező a körömlakk, de ha szeretnéd, akkor természetesen nyugodtan fesd ki a körmeidet. A színt tekintve ebben az esetben is a visszafogottság lebegjen a szemed előtt. A világos pasztellszínek például tökéletesen passzolnak az első randihoz.

Túl mély dekoltázs
Tény, hogy egy szép dekoltázzsal biztosan felhívod magadra a randipartnered figyelmét, azonban arra nagyon figyelj, hogy ne ess túlzásba. Ha ugyanis a köldöködig be tud látni a kiszemelted, akkor nagy valószínűséggel kevésbé tud majd a beszélgetésre figyelni...
Ha azonban mindössze a blúzod felső gombját gombolod ki, vagy egy V-kivágású felsőt veszel fel, akkor felkelted az érdeklődését, és biztosan meghozod a kedvét, hogy legközelebb még közelebbről meg akarjon ismerni.
 

A SZERELEM PSZICHOLÓGIÁJAExtra magas magassarkú
Az első randin már a legelső másodpercekben eldőlhet, hogy sikeres lesz-e a találka. Az első benyomás nagyon fontos. Sok férfit zavar, ha például magasabb náluk a hölgy, így inkább hagyd a szekrényedben az extra magas magassarkút, és válassz egy kisebb sarkú darabot, vagy viselj egy trendi sportcipőt, amivel azt fogod üzenni magadról: belevaló nő vagy.