Active Beauty
Rikító, klasszikus és játékos: ezek 2024 körömtrendjei

Manikűr

Rikító, klasszikus és játékos: ezek 2024 körömtrendjei

A rikító színektol a természetes finisig – 2024 körömtrendjei között mindenki megtalálja a hozzá tökéletesen illot. Ezek a színek és formák lesznek kedveltek 2024-ben. Mutatjuk, hogy melyek a kedvenceink.

Rikító lime körmök

A zöld citrom inspirált minket ehhez a tavaszias manikurhöz – elvégre a sárgászöld remekül mutat a körmökön. Annak érdekében, hogy ez a vidám trendszín tényleg rikító hatású és minél tartósabb legyen, eloször mindig kenj a körmeidre egy erosíto hatású alaplakkot – a végén pedig fényes hatású fedolakkot használj. Stiletto-körmök estén rendkívül feltuno, azonban hasonló eredményt érhetsz el squoval-formájú (a szögletes és az ovális keveréke) természetes körmökkel.

Hailey Bieber a saját stílusának megfeleloen értelmezi ezt a friss, zöld trendet. Ahelyett, hogy a teljes körmét festené ki, o egy átlátszó nude színu alaplakkot használ. Ezután mindössze a körmök alsó kétharmadára viszi fel a sárgászöld színt, méghozzá egy sminkszivaccsal. Vékony rétegekkel dolgozz addig, amíg el nem éred a kívánt végeredményt. Végezetül kenj fel egy átlátszó fedolakkot, így lezárva a manikurt. Hailey egyébként a mandula formájú körmöket szereti – amelyekkel még biztosan többször találkozol 2024-ben.

A Pantone 2024-es trendszíne: Peach Fuzz

A Viva Magentát és a Very Perit most a Peach Fuzz követi. Ez egy meleg és kellemes árnyalat, ami egyesíti a barackot, narancssárgát és rózsaszínt – így jellemzi a Pantone Intézet a 2024-es év trendszínét. Vagyis ez a tökéletes árnyalat klasszikus manikur esetén, legalábbis szerintünk. A Peach Fuzz minden borszínhez illik, és kiemelkedik a szokásos nude-árnyalatok közül. A Peach Fuzz tökéletesen passzol rövid körmökhöz.

Vampy Red körmök és Cherry Red körmök: 2024 körömtrendjei vörösben

Ezt a körömlakkszínt a milánói divathét kifutóin láttuk. Antonio Marras 2024 legnagyobb trendjeként mutatta be ezeket az elegáns, vörös körmöket. A kedvenc árnyalataink közé soroljuk a vampos sötétpirost és a kicsit világosabb cseresznyepirost. Az összkép miatt azonban rendkívül fontos, hogy egy magasfényu fedolakkal fejezd be a manikurt.

Balletcore: a balerina körmök

Ha még nem szeretnél búcsút inteni a barbiecore trendnek és pink színeinek, akkor jó hírünk van: a rózsaszín továbbra is trendi marad, azonban sokkal visszafogottabb formában. A balletcore-manikur a tökéletes körömtrend 2024-re. A világos rózsaszín, a gyöngyházszín és a bézs is megtalálható ennél a trendnél. Az átlátszó rózsaszín körömlakkokat csillámos fedolakkokkal kombinálják. Ha valami izgalmasabbra vágysz, akkor akár festhetsz apró masnikat is a körmeidre. A balletcore-manikur a klasszikus mandula formájú körmökön mutat a legjobban.

A trendi körmök elkészítéséhez a dm kínálatában is megtalálsz mindent: