Active Beauty
Kényeztető ajándéktippek karácsonyra – NYEREMÉNYJÁTÉK

Ajándékozz kikapcsolódást

Kényeztető ajándéktippek karácsonyra – NYEREMÉNYJÁTÉK

A mai rohanó világban egyre ritkábban szakítunk időt a pihenésre és relaxálásra, pedig arra nem csak a testünknek, a lelkünknek is nagy szüksége van. Ha valami igazán értékes ajándékot keresel szeretteidnek, akkor idén karácsonykor olyan meglepetésekkel készülj nekik, melyekre illik a kényeztető jelző.

Egy tökéletes fürdő, ami minden gondot elűz
Ha a karácsonyról neked is a tél és a hideg jut az eszedbe, akkor a kényeztetés szó hallatán minden bizonnyal egy forró fürdőre asszociálsz. Ahhoz azonban, hogy a habok tényleg ilyen hatással legyenek ránk, szükségünk van pár hozzávalóra – például fürdőkristályra vagy egy habfürdőre. Ezek kiválasztása során arra figyelj, hogy tápláló shea vajat is tartalmazzanak, hiszen megőrzi a bőr nedvességtartalmát, puhává és illatossá varázsolja azt. A Kneipp portfóliójában több ilyen ápoló hatású fürdőterméket is találsz. A meleg, tápláló illat és a krémes hab ellazító, jó érzéssel tölti el, miközben a bőrt gyengéden tisztítja és gyengéden ápolja anélkül, hogy kiszárítaná.

Élményekben gazdag testápolás
Egy kellemes és egyben kényeztető fürdő után jöhet a testápolás, ami szintén jó hatással van a közérzetre és a hangulatra egyaránt. Télen a bőr célzott ápolása elengedhetetlen, hiszen ilyenkor kiemelt figyelmet kell szentelnünk a hidratálásra és regenerálásra. A kiválasztott krémek ideális esetben sejtvédő E-vitamint és bőrnyugtató panthenolt is tartalmaznak, miközben a sáfrány és gesztenye kivonat, valamint a shea vaj hosszan tartó hidratálást biztosít a bőrnek.
 
Ami valóban ellazít
Mi lenne kényeztetőbb egy masszázsnál? Egy ilyen ajándéknak mindenki örül! Ha pontosan tudod, hogy a szerettednek milyen masszázsra van szüksége, akkor könnyű dolgod van. Ha azonban bizonytalan vagy, a megajándékozni kívánt személy karaktere segíthet a döntésben: ha bevállalósabb, akkor valószínűleg egy thai masszázstól sem retten vissza, de akár egy csokoládés masszázzsal is meglepheted.

Gyertyafényes vacsora
Egy gyertyafényes többfogásos vacsora nem csak az ízlelőbimbókra van jó hatással, hanem a lelkünkre is. Kedves kiszolgálás, finom illatok és remek ételek, majd egy isteni desszert. Egy ilyen este, ami csak a finom ételekről és a kellemes beszélgetésekről szól, igazi kényeztetés, ami mindenkinek kijár.

Wellness-nap
Ha nem mered vagy tudod Te eldönteni, hogy mi számít igazán kényezetetőnek a másik számára, akkor ajándékozz neki egy wellness napot. Így ő szabhatja meg, hogy mivel szeretné kényeztetni a testét és a lelkét. Így tehát igazából azzal ajándékozod meg, hogy ő megajándékozhassa saját magát.
 

Játssz velünk! 

Töltsd ki 2022. december 11-ig a lent található űrlapot, és válaszolj helyesen a feltett kérdésre, hogy tiéd lehessen a képen látható KNEIPP ajándékcsomag!

 

A nyereményjátékát szabályzatát és az adatkezelési tájékoztatót itt éred el. 
 

EREDMÉNYHIRDETÉS


A játék lezárult. Mindenkinek köszönjük a részvételt. Rengeteg helyes megfejtés érkezett, alább az 5 szerencsés nyertes, akit e-mailben is értesítünk:
- Sz. Márton, Budapest
- N. Katalin, Siófok
- B. Anikó, Veresegyház
- V. Szilvia, Gödöllő
- P. Erika, Kecskemét


 

Az űrlap nem érhető el, a nyereményjáték véget ért.