Active Beauty
Floating lashes: így működik a hangsúlyos és természetes pillák TikTok-trendje

Wow-szempillák

Floating lashes: így működik a hangsúlyos és természetes pillák TikTok-trendje

Hangsúlyos szempillák, melyek természetes hatást keltenek: erre sokan vágynak. A „floating lashes” technikával sikerülhet.

A lehető legdúsabb természetes szempillák: így működik

A szempillák előkészítése
A kezeiddel melegítsd fel a szempillagöndörítőt, majd helyezd közvetlenül a szempilla koszorúhoz, és párszor szorítsd össze. Az ujjaiddal simíts végig a kiálló szempillavégeken, ezáltal még több hőt termelsz. Ezután a göndörítőt szépen lassan mozgasd a szempillavégek felé. Plusz tipp: ha hosszú és dús szempillákat szeretnél, akkor használj szempilla szérumot.

Szempillaspirál és szemhéjtus felvitele
Egy sötétbarna szemhéjtussal vagy szemceruzával emeld ki a felső szempilla koszorút. A fehér tussal húzd ki a vízvonalat, így optikailag nagyobbnak fog tűnni a szemed. Egy vízálló spirállal fesd ki a szempilláidat, de a végeknél legyél óvatos, nehogy elnehezítsd azokat.

Egyes szempillák kiemelése
A tökéletes „floating lashes” hatás eléréséhez a még nedves szempillákat fésüld át egy speciális szempillakefével, hogy azokat elválaszd egymástól. A fésűt helyezd a felső szempilla koszorúhoz, és húzd végig a pillákon. Az alsó szempilla koszorúnál is csináld meg ugyanezt.

Extra dús hatás
A lehető legdúsabb szempillákra vágysz? Ebben az esetben használhatsz műszempillákat is. Ahhoz, hogy ne nehezítsd el a „floating lashes” szempilláidat, a következő trükköt alkalmazd: ahelyett, hogy a műszempillákat a szokott módon a szempilla koszorúra ragasztanád fel, az alatt rögzítsd. Fontos: ragasztás előtt még rövidítsd le a műszempillákat a természetes pilláid hosszára.

Tipp: Annak érdekében, hogy a „floating lashes” (azaz a lebegő pillák) szép definiáltak legyenek, mindig használj vízálló szempillaspirált.

Igéző tekintet: