Active Beauty
Ezért jó ajándék a parfüm karácsonyra – NYEREMÉNYJÁTÉK

A tökéletes meglepetés

Ezért jó ajándék a parfüm karácsonyra – NYEREMÉNYJÁTÉK

A karácsonyi ajándékok beszerzése igencsak nagy kihívás elé állít mindenkit, pedig a tökéletes megoldás itt van az orrunk előtt – az illata pedig az orrunkban. Egy parfüm ugyanis egy remek ajándék, aminek nők és férfiak egyaránt örülnek.

Mielőtt megindokolnánk, hogy miért a parfüm az egyik legjobb ajándék, érdemes tisztába tenni, hogy milyen illat nevezhető egyáltalán parfümnek. Különbséget kell ugyanis tennünk az EdC, az EdT, az EdP és a parfüm között. Leginkább a bennük található illatanyag mennyisége határozza meg, hogy mikor melyik típusról beszélünk:
  • Eau de Cologne (EdC): 3-5%
  • Eau de Toilette (EdT): akár 8%
  • Eau de Parfum (EdP): 8-15%
  • Parfum (P): akár 30%

Miért a parfüm?
A parfüm többek közt azért remek ajándék, mert sokoldalúan használható: viselheted te magad, felfrissítheted vele a ruháidat, de akár az otthonodban is kellemes illatot varázsolhatsz vele. Ezeken kívül az szól még mellette, hogy egy emocionális ajándék, hiszen – ideális esetben – hosszú perceket töltesz el a megfelelő illat kiválasztásával. Ehhez pontosan ismerned kell a megajándékozottat, tudnod kell, hogy mit szeret és mit nem. Ezzel együtt egy parfüm azt sugallja a másik félnek, hogy tényleg fontos számodra.

Maradandó benyomást keltesz
A parfüm az érzékeinkre és érzelmeinkre is hatással van. Egy ismerős illat akár a múltba is képes visszarepíteni minket. Mivel ilyen benyomást hagy, biztos lehetsz abban, hogy annak, akit egy parfümmel lepsz meg, mindig eszébe fogsz jutni, amikor magára fújja.
 
Gazdag választék
Rengeteg parfüm közül válogathatsz, ami egyfelől megnehezíti a választást, másfelől azonban jelentősen megnöveli annak az esélyét, hogy tényleg olyan illatot találj, ami tetszeni fog az ajándékozottnak. Derítsd ki, hogy milyen aromavilágokat kedvel, és máris sokkal könnyebb dolgod lesz.

Ár
A parfümvásárlás másik előnye, hogy számos árkategória közül válogathatsz. Akár már pár ezer forintért is tudsz parfümöt venni, de ha ennél értékesebb ajándékban gondolkodsz, ahhoz is találsz megfelelő illatokat.

Nem tudsz hibázni
Ha jól ismered az ajándékozottat, akkor minden bizonnyal olyan illatot fogsz neki választani, amit szeretni fog. Egy parfüm sosem fogja azt az elcsépelt hatást kelteni, mint például egy bögre. Már emiatt is nyert ügyed van.
 

Játssz velünk! 

Töltsd ki 2022. december 4-ig a lent található űrlapot, és válaszolj helyesen a feltett kérdésre, hogy tiéd lehessen a képen látható NIKE ajándékcsomag!

 

A nyereményjátékát szabályzatát és az adatkezelési tájékoztatót itt éred el. 


EREDMÉNYHIRDETÉS

A játék lezárult. Mindenkinek köszönjük a részvételt. Rengeteg helyes megfejtés érkezett, alább az 5 szerencsés nyertes, akit e-mailben is értesítünk:
- V. Nikolett, Bodrogkisfalud
- Sz. Emma, Budakalász
- B. Adrienn, Debrecen
- K. Enikő, Szombathely
- U. Norbert, Budapest 

Az űrlap nem érhető el, a nyereményjáték véget ért.