Active Beauty
A ragyogó bőr 5 titka — NYEREMÉNYJÁTÉK

Próbáld ki Te is!

A ragyogó bőr 5 titka — NYEREMÉNYJÁTÉK

Mindenki makulátlan és egészséges bőrre vágyik, de sok esetben nem tudjuk, hogy ehhez mi is szükséges. Az alábbiakban elárulunk 5 trükköt, hogy a ragyogó bőr többé ne csak vágyálom legyen.

#1 – Kerüld a forró fürdőt
Hiába szereted sokáig áztatni magadat a forró vízben, jobban teszed, ha erről leszoksz. A magas hőmérséklet ugyanis nemcsak szárítja a bőrt, de kárt is tesz annak természetes védőrétegében. Ennek következtében pedig vörös foltok és ráncok jelenhetnek meg rajta. A langyos víz ellen azonban nem szól semmi, így abban nyugodtan fürödhetsz akár órákon át. Ezen kívül azzal is jót teszel a bőröddel, ha olyan szappant vagy tusfürdőt használsz, ami természetes összetevőket tartalmaz.

#2 – Izzadásra fel
A bőr segít a méregtelenítésben, ezért próbáld meg minél többször megizzasztani magadat. Azzal ugyanis serkented a véráramlást, aminek köszönhetően könnyebben távoznak a méreganyagok. Ezt a jótékony hatást úgy tudod még tovább fokozni, ha zárásként hideg vízzel zuhanyzol le, így még ragyogóbb lesz a bőröd.
 
#3 – Kerüld a koffeint és az alkoholt
Tény, hogy a kávé vitalizálóan hat a szervezetre, azonban rendkívül rossz hatással van a bőr állapotára, legalábbis akkor, ha nagyon sokat iszol belőle – csakúgy, mint az alkohol. Mindkettő vízhajtó, azaz nedvességet von el a szervezetből és a bőrből, aminek következményeként sápadt leszel.

#4 – Étkezz jól
Az vagy, amit megeszel! Ez a bőröd esetében hatványozottan igaz. Ha zömében készételeket és kevés tápanyagot tartalmazó élelmiszereket fogyasztasz, akkor ez a bőrödön is meg fog látszódni: pattanások, megnagyobbodott pórusok és ráncok jelennek meg rajta. Inkább egyél minél több gyümölcsöt, zöldséget, illetve frissen készült és egészséges fogást.

#5 – Hívd segítségül az antioxidánsokat
Az antioxidánsok a legjobb barátaid, ha enyhíteni szeretnél a ráncokon, és ragyogó bőrre vágysz. Ebből a célból ajánlott naponta két bögre zöld teát fogyasztanod, ugyanis abban rengeteg antioxidáns van.

A C-vitamin is kiváló antioxidáns, egyben az egyik legfontosabb vitamin. Mivel azonban a szervezet nem tudja előállítani, ételekkel, illetve bőrápoló termékekkel kell bejuttatnunk. A C-vitaminnak fontos szerepe van a kollagéntermelésben, a sejtmegújulás támogatásában és a fehérjetermelés serkentésében.

Szerencsére már kaphatók olyan testápolók is, amelyek C-vitamint tartalmaznak, ennek hála újjáélesztik a fakó és fáradt bőrt, továbbá egészséges ragyogást biztosítanak neki.

Játssz velünk! 

Töltsd ki 2022. november 13-ig a lent található űrlapot, és válaszolj helyesen a feltett kérdésre, hogy tiéd lehessen a képen látható The Solution C-vitaminos ragyogásfokozó testápoló!

 

A nyereményjátékát szabályzatát és az adatkezelési tájékoztatót itt éred el. 

EREDMÉNYHIRDETÉS

A játék lezárult. Mindenkinek köszönjük a részvételt. Rengeteg helyes megfejtés érkezett, alább az 5 szerencsés nyertes, akit e-mailben is értesítünk:
- B. Zsuzsanna, Szombathely
- V. Barbara, Balatonkeresztúr
- G. Anita, Pomáz
- Sz. Csilla, Nyírtelek
- M. Benira, Budapest


 
Az űrlap nem érhető el, a nyereményjáték véget ért.