Active Beauty
2023 trendszíne: Burkolóddz levendulába!

Trend beszámoló

2023 trendszíne: Burkolóddz levendulába!

2023 trendszíne – digital lavender. Lépésről lépésre bemutatjuk a csodaszép lila smink és manikűr elkészítését.

2023 trendszíne – a levendula

A very peri-t a digital lavender árnyalat követi a sorban. Nyilvánvaló: az év egyik divatszíne a lila. A levendulaszín állítólag a stabilitást és a lazaságot reprezentálja. A sminkek és a körömdíszítő művészetek szerelmeseire is hatással van ez a szín: elsősorban vidámabbá teszi a mindennapjaikat.

Levendula smink: így készül

Alap: Először is vigyél fel egy primert. Ezt követően egy harmatos hatást keltő alapozóval készíts egy szép, egységes alapot. Oszlass el némi meleg barackárnyalatú pirosítót az arccsontjaidon és az orrhátad két oldalán. Egy rozé highlighterrel hangsúlyozd az arc- és a szemöldökcsontod.
Szemek és szemöldök: A szemöldököd enyhén satírozd át, majd pedig egy szemöldökzselével fésüld a hajtövek irányába a szálakat. A szemhéjaid alapozd egy szemhéjpúder primerrel. Ennek köszönhetően a rákerülő púder színe teltebb hatásúvá válik, és egész nap szép marad. Egy vékony szemhéjpúderecsettel vidd fel a levendula árnyalatú szemhéjpúdert a felső és az alsó szempillakoszorú fölé és alá, és jól satírozd el. Az egyik ujjaddal pöttyints egy kevés szemhéjpúdert a belső szemzugaidba is. Ugyanazzal a vékony ecsettel cicásítsd is még kissé a szemeidet. Ha kedved tartja, a különleges végeredmény érdekében fehér szemhéjtussal is kísérletezhetsz. Végezetül a szemhéjad közepére is vigyél fel még egy kevés highlightert.
Ajkak: A meleg barackárnyalatok szépen harmonizálnak a levendula színével. Egy csillogó ajakrúzzsal vagy esetleg egy pigmentált ajakápolóstifttel hangsúlyozd az ajkaidat. Ha nem használsz kontúrceruzát, akkor a végeredmény finom, decens lesz.
 

Digital lavender körmök

2023 trendszínét a körmeiden is többféleképpen viselheted. Csodaszép lesz az összhatás, ha a levendulaszínű körömlakkra egy réteg matt fedőlakkot húzol. Vagy inkább a klasszikus stílus kedvelője vagy? Akkor készítsd el a francia manikűrt fehér helyett lila körömvégekkel. A 70-es évek manikűrdivatja is mesésen fest lilában. Kíváncsi lettél? Itt megmutatjuk, hogy készítheted el otthon a 70-es évek színes körömmintáját.

Lila szerelem: termékek 2023-as év trendszínében

Az intenzív lila színű s-he stylezone Quick'n Crazy géllak segít igazán élénk színűvé varázsolni körmeit, miközben innovatív formulájának köszönhetően gyorsan szárad. Elegáns megjelenést és intenzív színfedést biztosít körmeinek.

Megvásárlom most a dm webshopján

A praktikus kétvégű lila színű s-he stylezone szemceruza egymással tökéletesen harmonizáló színeivel minden alkalomra tökéletes szemsminket alkothat. A bársonyosan puha szemceruzahegy könnyedén használható és intenzív színfedést biztosít.

Megvásárlom most a dm webshopján

A s-he colour & style szemhéjpúder-paletta hat egymással tökéletesen harmonizáló elegáns rózsás árnyalatot tartalmaz. A világos és sötét árnyalatok szatén hatásúak, amelyeket számtalan kombinációban használhatunk együtt. A púderes textúra könnyedén felvihető és lágyan eldolgozható, így semmi sem álhat az álomsmink útjába.

Megvásárlom most a dm webshopján