Active Beauty
Sminkelj másképp: hogyan találhatod meg az új stílusodat?
Szöveg: Elisabeth Sas

Bátran a színekkel

Sminkelj másképp: hogyan találhatod meg az új stílusodat?

A divathoz hasonlóan a tökéletes smink megtalálásáig számtalan szakaszon megyünk keresztül az életben. Az idők során sikerült olyan megjelenést alkotni, amely tökéltesen illik a hétköznapjaidhoz és az egyéniségedhez? A kedvenc terméked vagy egy bizonyos smink-technika nélkül már elképzelhetetlen a reggeli rutinod? Helyes! Kihasználhatod az új évszak közeledtét arra, hogy keresel új, az egyéniségednek megfelelő sminket – talán egy teljesen egyedi stílust.

Hogyan találhatsz egy új megjelenést úgy, hogy közben hű maradsz önmagadhoz?

1. típus „Rúzs mindenek felett“

A kedvenc rúzsod nélkül nem hagyod el a házat? Ilyenkor már egy apró változtatással is jelentős hatást lehet elérni: próbáld ki a színcsalád egy másik árnyalatát. vagy keverd össze a két kedvenc rúzsodat, így létrehozhatod a saját, egyedi színedet.

2. típus „Szemceruza nélkül felejtsetek el“

Szemceruza nélkül úgy érzed, minta nem is lenne rajtad smink? Érthető, hiszen a szemceruza gyönyörű, kifejező tekintet kölcsönöz, valamint nagyítja a szemet. Ahhoz, hogy felfrissítsd a megjelenésedet, elég a szemceruzát egy kissé máshogy használni. Ehhez számtalan lehetőség létezik.
  • Egy másik technika: vastagabban, vékonyabban, pontozva, a vonalat csak a szemhéj felétől meghúzva... A fantáziának semmi sem szabhat határt.
  • Egy másik szín: Mit szólnál egy arany szemceruzához ünnepi alkalmakhoz, egy barnához egy lágyabb megjelenéshez, vagy a fehérhez a friss pillantásért?

3. típus „Smink: soha“

Azok közé tartozol, akik szinte egyáltalán nem sminkelnek, de így is frissnek és kipihentnek tűnnek? Ebben az esetben is érdemes azért időről időre valami újat kipróbálnod anélkül, hogy le kellene mondanod a természetességről. (Tekintsd meg sminkesünk tippjeit a nude sminkkel kapcsolatban) A highlighter megfelelő alkalmazásával kihangsúlyozhatod a természetes szépségedet. A folyékony vagy krémes pirosító is egybeolvad a bőrrel, és csodálatos frissességet varázsol az arcra.

4. típus „Smokey Eye az én hitvallásom“

A szemsmink legfelsőbb tudománya: a visszafogott eleganciától a drámai megjelenésig minden változat sminkelhető. Klasszikus értelemben a Smokey Eye sminket feketés árnyalattal viselik. Ahhoz, hogy változatosságot vigyél ebbe a sötét smink-trendbe, kipróbálhatod a barna, a szürke vagy az arany árnyalatokat (különösen a karácsonyi időszakban szemet gyönyörködtető!), vagy a fenséges csillogó Cat eyes sminket.