Active Beauty
2022 körömlakktrendjei: A szezon legszebb manikűrjei és színei

Trendi stílusok

2022 körömlakktrendjei: A szezon legszebb manikűrjei és színei

A szikrázó napsütésben a körmök is szívesen ragyognak. Bemutatjuk az új szezon divatszíneit, valamint 2022 manikűr trendjeit a körömmatricáktól a különböző színűre festett körmökig.

Ezek a divatos körömlakk színek 2022 tavaszán és nyarán

Az új szezonban két különböző színtrend hódít. Az inkább klasszikusabb trend színei a természet ihlette árnyalatok az okkertől a khakiig és az olíváig – ezek különösen szépen mutatnak enyhén napbarnított bőrrel kombinálva. A másik nagy divathullám középpontjában pedig a rózsaszín árnyalatok állnak – minden variációban, a rikító neonpinktől a lágyan csillogó gyöngyházig.

2022 körömlakktrendje: az „american manicure”

Csavartak egyet a klasszikus francia manikűrön. A fehér végű nude körmök helyett most két különböző színű lakkal készül a stílus. A colorblocking designnak megfelelően a körmökön és a körömvégeken két tetszés szerinti, egymástól eltérő szín jelenik meg.

Családi színpompa: az egyik leggyorsabban elkészíthető manikűr 2022-ben

Olyan egyszerű, gyors és szuper stílusos! Egy ilyen manikűrrel a körmeiden garantált bókok százait fogod bezsebelni. Válassz ki egy bizonyos színcsaládból legalább öt különböző színű körömlakkot, és mindegyik körmödet más színűvel lakkozd ki, a világos árnyalattól a sötét felé haladva.

Díszítsd a körmeidet körömmatricákkal és csillámkövekkel

A kézkörmöket ékesítő körömmatricák és kis csillámkövek minden tekintetet magukra vonzanak. Különleges alkalmakra akár az összes körmödet is díszítheted velük. A hétköznapokon viszont sokszor már egy hangsúlyos, díszes köröm is különlegessé teszi az egyébként unalmas összképet. Különösen elegáns hatást érhetsz el azzal, ha a gyűrűsujjad körmét díszíted velük.

Tippünk: Ezekkel a dm termékekkel te magad is a körmeidre varázsolhatod 2022 körömlakk trendjeit.