Menü

Valentin-napi programajánló

Romantikus ötletek február 14-re

Home » Szabadidő » Valentin-napi programajánló - 02.2018

Vészesen közeledik a szerelmesek ünnepe, de még nem tudja, mit csináljanak aznap a párjával? Valentin-napi programajánlónkban remek ötleteket talál ­– akár klasszikusabb, akár extrémebb élményre vágyik.

PROGRAMAJÁNLÓ NAGYSZÜLŐKNEK VALENTIN-NAPRA!

Irtó szexi mozirandi
Idén is Valentin-nap környékére időzítették az új rész bemutatását, február 8-tól vetítik a mozik A szabadság ötven árnyalata című filmet, amely A szürke ötven árnyalata, illetve A sötét ötven árnyalata folytatása. A trilógia befejező részében is Christian Grey (Jamie Dornan) és Anastasia Steele (Dakota Johnson) se veled, se nélküled kapcsolata van fókuszban – szuperszexi jelenetekkel megspékelve. (UIP-Duna Film)

Romantikus éjszakai síelés
A Sípályák Éjszakáját épp Valentin-napon rendezik, így február 14-én hajnalig tart nyitva az eplényi Intersport Síaréna. Mivel egész éjszaka lehetőség lesz sí- és snowboard-oktatásra, azon szerelmespárok számára is jó móka lehet ez a program, akik még sosem próbálták ezeket a téli sportokat. Ha pedig Eplény túl messze lenne, érdemes figyelni az esemény Facebook-oldalát, hiszen az ország több sípályája és szolgáltatója is csatlakozott a kezdeményezéshez, a programok pedig folyamatosan bővülnek!

VALENTIN-NAPI AJÁNDÉKÖTLETEK

Maradandó emlék
Azok a párok, akik már régóta tervezgetik a közös tetoválást, talán felbátorodnak a Queen of Hearts Tattoo tetoválószalon felhívására. A négy tehetséges, fiatal tetoválólány február 14-én flash day-t tart, azaz Valentin-napon bejelentkezés nélkül, fix méretben és áron készítenek gyönyörű tetoválásokat. A mintákat, amelyekből választani lehet, az esemény Facebook-oldalán lehet csekkolni.

Csodás csodákkal várnak
A Csodák Palotája Valentin-napon azokat a gyereklelkű szerelmespárokat várja, akik szórakoztató programra vágynak. A több mint 250 interaktív játékon túl szív alakú bonbont készíthetünk Lady Lavender vezetésével, Zólyomi Zsolt parfümőr pedig az illatok világába kalauzolja el az érdeklődőket. Sok más különlegességgel készülnek a szervezők, a négyórás program ennek ellenére mindössze 1800 Ft/fő! Páronként jár továbbá egy szív alakú héliumos lufi és az Epercolada névre keresztelt Valentin-napi látványkoktél is kedvezményes áron kóstolható meg. Regisztrálni a Csodák Palotája weboldalán lehet.

 

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk