Menü

Trükkök unalmas ruhatár ellen

Így dobhatjuk fel megunt téli szettjeinket

Home » Szépség » Trükkök unalmas ruhatár ellen - 02.2017

Ha ruháinkat folyton ugyanabban a kombinációban viseljük, az egy idő után rettentő unalmassá tud válni. Épp itt az ideje, hogy bevessünk hát néhány trükköt, amelyekkel feldobhatjuk a megszokott összeállításokat. A téli leárazások utolsó fázisában igen kedvező áron beszerezhetünk olyan ruhadarabokat és kiegészítőket, amelyekkel az unalmas ruhatár álomgardróbbá varázsolható.

Fókuszban a kabát

Legyen a kabátunk a szettünk főszereplője! És hogy mitől lehet igazán hangsúlyos? Legyen különleges az anyaga, a szabása, a színe vagy a mintája. Az oversized fazonok, a patchwork-hatású kreációk, a színes műszőrmék és a hetvenes éveket idéző kabátok mind-mind nagyon menők most, és garantáltan gondoskodnak róla, hogy izgalmassá tegyék outfitünket.

Vegyünk fel hozzá övet

Már meglévő kabátunkat úgy tudjuk különlegessé tenni, ha egy övvel egészítjük ki. Ez nemcsak dekoratívabbá teszi az adott darabot, de derekunkat is remekül hangsúlyozza – ezáltal pedig még nőiesebbé teszi megjelenésünket. Csak tekerjük körbe a derekunkon az övet, és kössük meg hanyagul.

Merjünk duplázni

Két kabát jobb, mint egy – ez az elmélet leginkább azoknak fog tetszeni, akik gyűlölik a pufikabátokat, mégsem szeretnének fázni. Nos, nekik azt ajánljuk, hogy vegyenek egymásra két kabátot: mondjuk egy bélelt farmerdzsekire húzzanak mintás szövetkabátot. Stílusos és igazán meleg megoldás.

Nagyon metál!

A világ legmenőbb divatbloggerei szerint a metálfény az új fekete. És nem kell diszkógömbnek öltöznünk, hogy hódolhassunk a trendnek: elég egy ezüst cipellő, és máris divatosak leszünk.

Táska személyre szabva

A táskatrendek minden lehetőséget megadnak nekünk, hogy megmutassuk a személyiségünket: rengeteg olyan táskát találhatunk az üzletekben, amelyek személyre szabhatók kitűzőkkel, felvarrókkal vagy akár felragasztható elemekkel. Variáljuk őket kedvünkre!

Izgalmas táskákkal és színes műszőrme pompomokkal bármikor feldobhatjuk megunt összeállításunkat.

Pom Pom meséi

Már meglévő táskáinkat is könnyedén feldobhatjuk – na nem Pom Pommal, hanem egy műszőrme pomponnal. Kedvünkhöz és az alkalomhoz igazítva választhatunk élénk pink függőt a táskánkra, vagy mondjuk elegáns sötétkéket. Nagyobb méretű táskára akár kettő bag charmot is tehetünk – a lehetőségek száma végtelen!

Harisnyacsere

Bár a fekete harisnya téli alapdarab, őszintén megvallva, elég unalmas – pláne most, a tél végéhez közeledve. Ha bátortalanok vagyunk, válasszunk feketét, de anyagában mintásat, mondjuk csíkosat vagy tyúklábmintásat. Ugyanakkor már a szürke harisnyával is izgalmasabb hatás érhető el!

Színre színt

Dobjuk fel a szürke hétköznapokat – és a gardróbunkat – szivárványszínű darabokkal. Persze nem kell unikornisnak öltöznünk, elég például egy színes csíkozású garbó, amelyet tökéletessé tehetünk egy élénk, de egyszínű sapkával. Sokszor elég egyetlen vidám árnyalatú részlet, és az egész szett más megvilágításba kerül.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk