Menü

Szupergyors szépítkezés

S.O.S. megoldások, ha csak pár percünk van elkészülni

Home » Szépség » Szupergyors szépítkezés - 02.2017

Akárhogyan is próbálunk trükközni és időt spórolni bizonyos dolgokkal, sosem tűnik elégnek 24 óra egyetlen napra. Ami pedig leginkább az időhiány áldozatául szokott esni, az az alvás, a reggelizés vagy éppen a reggeli szépítkezés. Hiszen éppen csak fésülködésre, illetve fog- és arcmosásra van időnk, aztán rohanunk is. Pedig egy kevés smink is csodákra lehet képes! Éppen ezért mutatunk most néhány trükköt arra az esetre, ha csupán 5 percünk van összekapni magunkat a nap bármely szakában. Ha bevetjük ezeket a praktikákat, garantáltan magabiztosabban és vidámabban hagyjuk el a lakást vagy az irodát.

Munkahelyi megbeszélés
Ha kevés időnk van reggel, a munkánk miatt mégis rendezetten kell kinéznünk, akkor vigyünk fel a szempilláinkra egy réteg szempillaspirált, az arcunkon pedig oszlassunk el némi színezett hidratálókrémet vagy BB-krémet. Az ajkunkat akár még útközben is bekenhetjük egy kevéske rózsaszín ajakbalzsammal, és máris kipihentnek tűnünk!

Bevásárláshoz
Még a szupermarketbe se ugrunk le szívesen teljesen sminkeletlenül? Akkor tegyünk néhány pötty korrektort a szemünk alá, illetve a pattanásainkra, dolgozzuk el őket egyenletesen a bőrünkön, szempillánkat pedig szempillagöndörítővel tegyük hangsúlyosabbá. Ez a pár perces szépítkezés helyrebillenti az önbizalmunkat!

Ebéd egy elegáns helyen
Az élénk színű ajak és egy kevés pirosító látványos eredményt tud hozni – a kinézetünkben és a komfortérzetünkben egyaránt. Vigyünk fel hát egy kevés porpúdert az ajkunkra (ettől tartósabb lesz a végeredmény), rajzoljuk körbe szájkontúr ceruzával és kenjük fel vékony, de egyenletes rétegben a rúzst. A tökéletes nappali randikülsőhöz már csak annyit kell tennünk, hogy egy meleg tónusú pirosítóval kihangsúlyozzuk az arccsontunkat, és már mehetünk is!

Kávézás a barátokkal
Ha már éppen indulásra készek vagyunk, mégis úgy érezzük, hogy némi színt elbírna még az arcunk, akkor válasszunk egy olyan multifunkciós beautyterméket, mint amilyen például a krémpirosító. Ebből kenhetünk egy kicsit az orcánkra, hogy üdébbnek tűnjünk, illetve az ajkunkra is felvihetjük – természetes, friss hatás érhető el vele.

Egy ital munka után a kollégákkal
Szorít az idő, mindenki indulna már, viszont szívesen feldobnánk valamivel a nappali sminkünket? Ha hangsúlyos, esti megjelenésre vágyunk, akkor fókuszáljunk az ajkunkra és a szemünkre. A belső szemzugból kiindulva húzzunk vékony tusvonalat a felső szemhéjunkra és vigyünk fel matt rúzst az ajkunkra – utóbbi kellőképpen tartós, így nem kell a sminkigazítással bajlódnunk az este folyamán.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk