Active Beauty
Szülés után is bombaformában

Így eddz meg a pocakod

Szülés után is bombaformában

A női test csodákra képes, amire a legjobb bizonyíték a várandósság. Ez idő alatt óriási változáson megy át a szervezetünk, miközben egy új élet növekszik bennünk, akinek megszületése után érthető módon nem olyan már a testünk, mint előtte. A legtöbb nő ilyenkor a hasával nincs megelégedve, de erre most hoztunk pár szuper gyakorlatot.

Gyakorlatok kezdőknek

Miután az orvosunk is megadta az engedélyét, nekikezdhetünk hasunk tornáztatásának, de ne csodálkozzunk, ha ez eleinte a nehezünkre fog esni. A lényeg, hogy ne legyünk türelmetlenek, ugyanis a megfelelő gyakorlatokkal és testmozgással szépen lassan vissza fogjuk nyerni az alakunkat. A kezdéshez az alábbi három gyakorlatot javasoljuk:

#1 gyakorlat

Üljünk le a földre, a lábainkat nyújtsuk ki, a hátunk legyen egyenes, és a karjainkat emeljük a fejünk fölé. Miközben felfelé nyújtózunk, a sarkainkat toljuk el magunktól, majd felváltva emeljük meg a lábainkat. Összesen 3 sorozatot csináljunk, mindegyikben legalább 30 lábemeléssel.

#2 gyakorlat

Hasaljunk le a földre, majd vegyük fel a planktartást, amely során az alkarunkon legyen a testsúlyunk, a lábunk legyen kinyújtva, a törzsünk egyenes. A lábunkat tartsuk egy vonalban a gerincünkkel, a hasunkat pedig ne engedjük le. A planket tartsuk ki 20-30 másodpercig, és ismételjük meg háromszor. Ha ezt már könnyedén meg tudjuk csinálni, akkor próbáljuk meg tovább kitartani a pozíciót, vagy azzal is nehezíthetünk a gyakorlaton, ha az egyik lábunkat közben a magasba emeljük.

MÉREGTELENÍTÉS KISOKOS

#3 gyakorlat

Feküdjünk le háttal a földre, és a lábainkat húzzuk egy picit be a fenekünk felé. Ezután toljuk a magasba a csípőnket, méghozzá úgy, hogy egy egyenest képezzen a törzsünk és a combjaink. Most helyezzük át a súlyunkat a sarkainkra, a karjaink mindeközben legyenek a földön, a testünk mellett. Ebből a gyakorlatból csináljunk 3 sorozatot, és mindig 30 másodpercig tartsuk ki a pózt. Tovább nehezíthetünk a gyakorlaton, ha az egyik lábunkat a magasba emeljük.

Gyakorlatok haladóknak

#1 gyakorlat

Feküdjünk hanyatt a földön, a lábainkat nyújtsuk ki, a fejünket pedig emeljük meg. Ezután felváltva húzzuk a térdünket a hasunkhoz. Csináljunk belőle 3 sorozatot, és mindegyik tartson legalább 30 másodpercig.

#2 gyakorlat

Feküdjünk az oldalunkra, a karjainkat emeljük a fejünk fölé, majd emeljük meg a nyújtott lábainkat, és ebben a pózban hintázzunk ide-oda. Ebből is csináljunk 3 ismétlést, melyek mindegyike 20-30 másodpercet vegyen igénybe.

MIÉRT FONTOS A NYÚJTÁS?

#3 gyakorlat

Álljunk négykézláb, majd toljuk a magasba a fenekünket, a karjainkat nyújtsuk ki, a sarkainkat pedig nyomjuk le a földre. Ebből szintén 3 sorozatot végezzünk, melyek egyenként 30 másodpercesek legyenek.