Menü

A sztárok kedvenc őszi szettjei

Mit viselnek a hírességek az új szezonban?

Home » Szépség » A sztárok kedvenc őszi szettjei - 09.2017

Nem érdemes siratnunk a nyarat, hiszen az ősz annyi szuper divattrendet tartogat, hogy a következő hónapban (is) öröm lesz az öltözködés. A sztárok persze már most az új szezon kedvenceiben flangálnak, úgyhogy el is leshetünk tőlük néhány stílustrükköt.

SZTÁROK SZÉPSÉGÁPOLÁSI BŰNEI

Chrissy Teigen és a fehér blúzok reneszánsza
A gyönyörű modell egy igazán merész blúzt választott, ám szolidabb verzióban mi is követhetjük őt idén ősszel. A fehér blúzok olyan különleges szabásokban kerültek az üzletekbe, hogy képtelenség ellenállni nekik! Masnik, fodrok, húzások és rátétek díszítik őket, amelyektől szettünk garantáltan friss, üde és nőies lesz.

Adriana Lima és a textúrák kombinálása
A dögös fehérneműmodell tudja, hogy a legegyszerűbb ruhadarabokban is lehet valaki szexi, csupán jól kell megválasztani a szabásvonalakat, illetve a textúrákat. Egy bőr miniszoknya például kötelező darab őszre, s amíg az idő engedi, nem is kell harisnyát húznunk alá. Adriana Lima vállat szabadon hagyó felsővel és hasított bőr csizmával egészítette ki szettjét – ezzel is ellensúlyozva szoknyája fényességét.

KARRIERTIPPEK SZTÁROKTÓL

Selena Gomez és az unikornismánia
Szinte észre sem vettük, de az egykori Disney-sztárból felnőtt nő lett – aki azért még mindig erősen vonzódik a mesék világához. Gyermeki énje pedig egy-egy szettjén is meglátszik. Ez a kötött, unikornisos pulcsi a szövetnadrágnak és a magas sarkúnak hála elegánsnak és sikkesnek tűnik! És ha valaki még kételkedne az énekesnő bevállalósságában, vessen egy pillantást piros táskájára, amely meglepően jól mutat a rózsaszín felsővel. Ha pedig a sztárok odavannak az unikornisokért, mi is rajonghatunk értük…

ÍGY JELENTETTÉK BE A SZTÁROK, HOGY BABÁT VÁRNAK

Gigi Hadid és az őszi virágzás
Az Instagram egyik legkedveltebb sztárja tudja, hogy a virágminta nem csak tavasszal és nyáron menő! A virágos holmik ősszel is ruhatárunk alapjai lehetnek, hiszen rendkívül nőiesek és jól kombinálhatók – akár más mintákkal is. A modell péládul apró kockás nadrágot húzott virágmintás felsőjéhez, amelyet hanyagul tűrt csak be. És még egy trendi részlet: a törpesarkú cipők újra nagyon divatosak, ráadásul a rohanós hétköznapokra is kiváló viseletek.

Olivia Munn és trapézfarmer új élete
A színésznő tökéletes megjelenése talán megadja a kellő löketet azoknak is, akik még mindig görcsösen ragaszkodnak a csőszárú farmernadrághoz. Az egyenes és a bővülő szárú farmerek ugyanis még nagyobb szerepet kapnak 2017 őszén! Alacsonyabbaknak azt ajánljuk, magas sarkúval viseljék a trapéznadrágot, hogy ne nyomja össze őket túlságosan ez a fazon. És ami külön figyelmet érdemel Olivia szettjébe, az a bőr hátizsák, amely tökéletes, trendi és praktikus alternatívája a kézitáskának!

 

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk