Active Beauty
Sztárok szépségápolási bűnei

A hírességek is hibáznak

Sztárok szépségápolási bűnei

Mennyi bőrápolási hibát vétettünk már! De kár lenne szégyenkezni miattuk, hiszen a legnagyobb sztárok – akiket elismert szakemberekből álló szépségcsapat vesz körül – is elkövettek már különböző beauty bakikat! Hogy mások is okuljanak belőle, illetve ne szégyenkezzenek miatta, a nyilvánossággal is megosztották ezeket – a mi legnagyobb örömünkre! Jöjjenek hát a sztárok szépségápolási bűnei!

Túlzásba vitt önbarnítás

Victoria Beckham divattervező egy magazinos interjújában őszintén bevallotta: volt idő, amikor túlzásba vitte az önbarnító krémek használatát. Az egykori Spice Girl az is elmondta, ma már nem keni magát ilyen termékekkel, mert jobban tetszik neki a természetes bőrtónusa: „Narancssárga lettem tőle, ez is én voltam a múltban.”

Le nem mosott smink

Többször hangsúlyoztuk már, milyen fontos, hogy esténként eltávolítsuk a sminkünket. És valószínűleg még jó párszor el kell ismételnünk, hiszen az Instagram egyik legnépszerűbb sztárjának, Kylie Jennernek még mindig gondot okoz ez a pár perces művelet: „Néha nem mosom le lefekvés előtt a sminkem, mert annyira fáradt vagyok, de próbálok leszokni róla!”

A napvédelem elhanyagolása

Nehéz elhinni, hogy Jennifer Aniston bármilyen bőrápolási hibát vétett valaha, hiszen gyönyörű a bőre! Ám ő maga vallotta meg, milyen merényletet követett el ellene: „Szoláriumoztam.” És azt is elmondta, hogy fiatalkorában nem igazán kente magát napvédő krémekkel.

Túl sok smink viselése

Lucy Hale színésznő hibájába talán már mind beleestünk. A fiatal sztár elmondta, hogy „túlságosan sok sminket viseltem fiatalabb koromban, pláne bronzosítót.” De hát tegye fel a kezét, akinek a kezében nem szaladt még meg a sminkes ecset…

Az arc borotválása

Attól, hogy valami elsőre jó ötletnek tűnik, nem kell belevágni – szó szerint ezt igazolja Olivia Wilde esete is. Amikor a színésznő 15 éves volt, annyira megtetszett neki, ahogy az édesapja borotválja magát, hogy ő is borotvát ragadott! „Fogtam a borotváját, és leborotváltam az arcom – beleértve a szemöldökömet is. Tudtad, hogy szemöldök nélkül úgy nézel ki, mint egy földönkívüli?” És nem csak ezért nem ajánljuk ezt a módszert a hölgyeknek…

A babahajak eltüntetése

A Kardashian-Jenner família leghíresebb tagját, Kim Kardashian Westet rendkívül idegesítették azok az apró hajszálak, amelyek a hajvonalánál nőttek, úgyhogy el is tüntette őket onnan. Ma már bánja, hiszen mint mondja, fiatalos megjelenést adnak a babahajak: „Lányok, igaz, hogy lézerrel könnyedén eltüntethetitek a babahajakat, nekem hiányoznak azok az aprócska hajszálak!”

Mentés

Mentés

Mentés