Menü

Programajánló nagyszülőknek

Az unokák imádni fogják!

Home » Család » Programajánló nagyszülőknek - 02.2017

A Valentin-nap nem mindig szólhat az önfeledt romantikázásról, főleg akkor, ha hétköznapra esik, mint idén, illetve ha kicsi gyermekeink vannak. Ha van rá lehetőségünk, szóljunk a nagyszülőknek, és rögtön ajánljunk is nekik néhány programot, ahol kicsik és nagyon is jól érezhetik magukat, míg mi randevúzunk. Az alábbi négy programajánló biztosan elnyeri a nagyszülők tetszését (is)!

Bajnokok kiállítása
A The Champion interaktív kiállítás a Millenárison az egész család számára élmény lesz, hiszen a szervezők 8-99 éves korig garantálják, hogy mindenki jól fog szórakozni, illetve játszva tanulni. Gyerekek és felnőttek egyszerre ismerkedhetnek meg az úszással, a vízilabdával, a kosárlabdával, a boxszal, a taekwondóval, a futballal, az evezéssel, a kajakkal, a kenuval, a vívással, a szertornával, a futással, a lovaglással, a pingponggal és az íjászattal – a versenyszimulációknak, a reakció-idő és reflex teszteknek, valamint a kognitív képességeket felmérő játékoknak köszönhetően pedig azt is megtudhatjuk, hogy az előbb felsorolt sportok közül melyik passzol leginkább hozzánk. Vajon melyik sportágban jeleskedik a nagyi és melyikben áll a dobogó legfelső fokára a kisöcsi?

Született balerináknak
Manapság az animációs filmek úgy készülnek, hogy a gyerekek és a felnőttek is jól szórakozzanak rajta. Ilyen a nemrég mozikba került Balerina is, amelynek megtekintése 6 éves kortól ajánlott és Franciaországba repít minket. Az árvaházban élő Félicie szenvedélyesen szeret táncolni, oly’ annyira, hogy legjobb barátjával, Victorral megszöknek az intézetből, és Párizsig meg sem állnak. A kislányra rengeteg megpróbáltatás vár és a legjobb formáját kell nyújtania, ha valóban a párizsi opera prímabalerinája szeretne lenni. Lányunokás nagyszülőknek kötelező!

Batman másképp
Persze a fiúunokás nagyszülők számára is van egy remek moziajánlatunk, méghozzá a Lego Batman – A film, amely február 9-én került a hazai mozikba és 6 éves kor felett ajánlott. Minden kisfiú szereti a szuperhősöket és a Legót is, hát ha mindez még egy zseniális sztorival is párosul: Gothamben a változás szele fúj, Batmannek pedig fel kell kötnie a köpönyegét, ha meg akarja menteni a várost Jokertől. Úgy tűnik, hogy a magányos hősnek a nemes cél érdekében most csapatban kell dolgoznia…

Búgócsiga babáknak
A zenehallgatás jótékony hatásait számos kutatás bizonyította már, ezért is nagyon fontos, hogy a gyerekek már egészen kicsi korukban találkozzanak vele. A MÁV Búgócsiga elnevezésű programja kiváló lehetőség erre, hiszen ez egy zenés foglalkozás és zenehallgatás babákkal érkező családok számára, 0-3 éves korosztály számára ajánlják leginkább. A foglalkozásokat Székely Edit fuvolaművész, zenepedagógus vezeti a MÁV Szimfonikus Zenekar művészeinek közreműködésével.

 

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk