Menü

Itt a piros, hol a pirosító

Íme a szezon pirosító trendjei

Home » Szépség » Itt a piros, hol a pirosító - 04.2017

Ha pirosító, akkor arcpirosító vagy highlighter: két név ugyanarra a csodaszerre. Ha helyesen alkalmazzuk, felélénkíti az arcbőrt és hangsúlyozza az arc körvonalait. Ám ebben a szezonban már nem az arcbőr felfrissítésére használjuk, hanem ez lesz a smink ütőkártyája. Sőt, időnként még a szemfestéket is helyettesíti a pirosító.

Az alábbi három sminkben a pirosító van főszerepben.

Ez az egészséges haj titka!

80-as évek diszkója

pirosító

Ennél a sminknél nem hiányozhatnak az 1980-as évek stílusjegyei. Vörössel vagy erős rózsaszínnel hangsúlyozzuk az arccsont felső részétől a szemöldökig terjedő részt. Ha szeretné és elég bátor hozzá, a pirosító felvihető a szemhéja feléig is. Ez a smink kicsit olyan, mint egy maszk. További hangsúlyos elem, ha a száját is élénk, ragyogó színűre festi.

1-ből 2 lesz

Rózsaszín mindenhol, ez ennek a sminknek a lényege. Tudatosan ugyanazzal a púderpirosítóval – matt rózsaszín árnyalatban – színezzük a szemhéjakat. Az arcpirosítót az arccsont fölé is felvisszük a halánték irányába a szemöldök alá. Ez a smink különlegesen friss hatást kelt és automatikusan fiatalít.

Minden csupa barack

Finom barackszín az arcon és az ajkakon – ebben a szezonban ez már nem számít ritkaságnak. A lágy barackárnyalatok a natúr smink hatást erősítik, általában megfelelőek diszkrét, friss nappali sminkhez.

Mentés

Mentés

Mentés

80-as évek diszkója

 

Így csinálja:

Ehhez a sminkhez használhat krém- vagy púderpirosítót. Az ujjával vagy speciális pirosítóecsettel vigye fel az arccsont felső részére, majd gyors, körkörös mozdulatokkal kenje el. Ennél a sminknél az arcpirosítót a szemöldök alá is felvisszük. Highlightert vigyen fel az arccsontra és a szemöldök íve alá.

Tipp: Krém- vagy gélpirosítót csak akkor használjon, ha a smink többi része is folyékony. A pigmentek ugyanis így keverednek a legjobban és legszebben egymással.

1-ből kettő

 

Így csinálja:

Egy pirosítóecsetre vegyen egy kis púderpirosítót, majd ütögesse az ecsetet a kéz- fejének, hogy a megfelelő mennyiségű púder maradjon csak az ecseten. Kezdje el a púdert felvinni az arccsont legmagasabb pontjától. Onnan vigye fel a pirosítót enyhe nyomással ferdén kifelé, a halánték irányába a szemöldök alá. A szemhéjakra egész egyszerűen az ujjaival vigye fel a színt. Végül pedig az ajkát húzza át egy kis rózsaszín rúzzsal.

Tipp: A sminkelés egyik aranyszabálya: púdert mindig púderre vigyen fel A pigmentek így lesznek a legtartósabbak.

Mentés

Minden csupa barack

 

Így csinálja:

Ehhez a sminkhez tökéletes alapozóra van szükség. Ne spóroljon a korrektorral és a highlighterrel. A barackszínű arcpirosítót pirosítóecsettel vagy az ujjaival vigye fel. Tegye az ecsetet az arccsont legfelső pontjára, majd simogató mozdulatokkal vigye fel a pirosítót belülről kifelé a hajvonal irányába. Ezenkívül használjon ugyanolyan színű rúzst vagy ajakbalzsamot.

Tipp: Ha nem szeret külön termékeket vásárolni az arcára, az ajkára és a szemhéjára, az arcpirosítót használhatja szemhéjfestékként, illetve az ajkára színezőként is.

Mentés

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk