Menü

Kincses Birodalom

A tökéletes gyerekprogram, ahol az anyák is jól érzik magukat

Home » Család » Inspirációk » Kincses Birodalom - 09.2018

A gyerekprogramok többsége  – ahogy a nevében is benne van – a gyerekek számára nyújt szórakozást. A dm Kincses Birodalom névre keresztelt rendezvénye azonban úgy lett kialakítva, hogy amíg a picik jól érzik magukat, addig az anyukáik is feltöltődhetnek, szépülhetnek, kikapcsolódhatnak. Az első ilyen alkalmon pedig be is bizonyosodott, hogy a kettő valóban lehetséges együtt.

Az első őszi Kincses Birodalom háziasszonya Horváth Éva volt, aki elsőként Kovácsovics Fruzsina koncertjét konferálta fel. Az eseménynek óriási sikere volt, ahogy For Her Blog szerzőjének, Szandrának a beszámolójában is olvashatjuk, még az ő kislánya is aktívan részt vett benne, pedig nem szokása.

Ezenkívül volt óriásbuborék show, kalózos tematikájú bűvész előadás, az Erdei Jógakaland című könyv alapján pedig játékos módon ismerkedhettek meg a jógával a legkisebbek. De csillámtetoválás is elérhető volt, és az anyukákkal és Vrábel Krisztával közösen olyan mókás reggeliket készíthettek el a gyerekek, amelyek egytől egyig egészséges, többségében dmBio alapanyagokból állnak. Volt sütőtökből készült gofri és ízletes müzli golyócskák is.

Míg a csemetéket lefoglalta a változatos programkínálat, addig az anyukák szépültek a szépségsarokban: gyönyörű sminket és személyre szabott tanácsadás kaptak a szakemberektől, illetve, hogy teljes legyen a paletta, hajformázásra is lehetőségük volt. Az utóbbi nemcsak az anyukák, de a kislányok körében is népszerű volt, főleg a hajfonatok arattak nagy sikert. A kézműves sarokban pólóanyagból ékszerek készültek. Végül a felnőtteknek szóló programokat egy komolyabb téma zárta; dr. Almási Kitti pszichológus osztotta meg tapasztalatait, gyakorlati tanácsait az anya és női szerepek egyensúlyban tartásáról.

Szó esett arról, hogy egy kapcsolatban hogyan tudunk igazán nők maradni, mennyire fontos az én-idő megtartása, illetve, hogy a munka és gyermekünkkel töltött időt miként lehet úgy beosztani, hogy ne okozzon frusztrációt bennünk.

„Élményszerzés és edukáció. Ezek voltak az esemény megszervezésekor figyelembe vett szempontok. Célunk volt egy olyan rendezvény létrehozása, ahol a gyermekeket izgalmas programokkal foglaljuk le, mindemellett az anyukáknak is kijut a szórakozásból.” – tette hozzá a dm PR csoportvezetője, Sliva Gabriella.

A szórakozás és a kikapcsolódás tehát garantált a picik és az anyukáik számára egyaránt. A jó hír pedig az, hogy a folytatás nem marad el, a jövőben is tervez hasonló megmozdulásokat a dm, amiről a Facebook oldalunkon hírt is adunk majd!

Végezetül pedig íme még néhány kedvcsináló kép a Kopaszi-gáton megrendezett eseményről!

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk