Menü

Egyszerű, de nagyszerű karácsonyi ajándéktippek

Home » Szépség » Egyszerű, de nagyszerű karácsonyi ajándéktippek - 12.2018

Közeledik a sokak által hatalmas izgalommal várt karácsony. Ha azonban azok közé tartozunk, akik még 23-án is ötlet nélkül, az üzletek között fel-alá szaladgálva próbálnak ajándékot választani szeretteiknek, akkor számunkra valószínűleg az izgalom mellé nem kevés idegeskedést is tartogat az ünnepi időszak. Azért, hogy idén ezt segítsünk elkerülni, még időben hoztunk 3 egyszerű, de nagyszerű karácsonyi ajándéktippet. 

Szépségcsomag

Ki ne szeretne ragyogó hajat vagy pihe-puha bőrt? A téli hideg szárazságban pedig még jól is jön, ha fordítunk egy kis extra figyelmet mindennapi szépség-rutinunkra, így ha ajándékozásra kerül a sor, szinte senkinél sem lőhetünk mellé egy minőségi termékeket tartalmazó szépségcsomaggal. Állítsuk össze mi magunk akár az ápolni kívánt testrész, akár ajándékozottunk kedvenc illata vagy márkája alapján. Egy szépségcsomagba minden belefér a mélyen tisztító bőrradírtól a különösen hidratáló arckrémen át a ragyogást biztosító hajpakolásig.

Ha azonban nem érezzük magunkban a kellő kreativitást, számos előre összeállított ajándékcsomag közül is válogathatunk. Vannak, melyek fantasztikusan relaxáló fürdő-termékeket, vannak, melyek hidratáló összetevőkben gazdag bőrápoló készítményeket tartalmaznak, de parfüm és testpermet kombinációkat, vagy gyermekek számára készült, izgalmas fürdőszobai játékokat tartalmazó csomagot is könnyedén találhatunk már az ünnepet megelőző hetekben.

SZÉPEN MEGTERÍTETT ÜNNEPI ASZTAL

 

karácsonyi ajándéktippek

Forrócsoki mix

Mmm… egy gőzölgő forrócsokoládé a csípős hidegből hazaérve? Nincs is melengetőbb finomság a téli hónapokban! De minél előbb szeretnénk belekortyolni az ízletes italba, elkészíteni már annál macerásabbnak tűnik. És valószínűleg nem csak mi vagyunk ezzel így, hanem szeretteink is. Ezért csodálatos ötlet lehet, ha idén előre összeállított forrócsoki mix-szel lepjük meg őket, amire már csak egy kis forróvizet kell önteniük, és kortyolhatják is. Állítsunk össze egy nagycsaládos adagot, vagy porciózzuk ki két bögrére elegendő mennyiségekre, és csomagoljuk mini befőttes üvegekbe a dekoratív mixet.

Hozzávalók 2 bögrényire:

  • 1,5 evőkanál tejpor
  • 30 g kakaópor
  • 1 evőkanál porcukor
  • 1 csipet só
  • 1 kis marék ét- vagy tejcsokoládécsepp (vagy darabolt csoki)
  • 1 kis marék mini pillecukor

Tea-szett

Párunk inkább teát szürcsölget, míg mi a reggeli kávénkat fogyasztjuk? Lepjük meg idén minden eszközzel, amire csak szüksége lehet, hogy a teázás élményét a következő szintre emelhesse. Egy szép teáskanna csészével, egy szuper teatojás, egy stílusos teatartó doboz, na meg persze egy fantasztikus teaválogatás tökéletes összhangot alapot adnak egy személyes és örömmel fogadott ajándékhoz.

A teljes kínálatért keresse ajándékcsomagjainkat a dm üzletekben.

Ezeket ajánljuk mi
Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk